چهارشنبه , دسامبر 25 2024
azfa
تازه ها

پروژه ناو هواپیمابر ملی ترکیه

گادتب: مرحله طراحی ناو هواپیمابر ملی غول‌پیکر ترکیه که شبیه یک فرودگاه شناور است، بی‌وقفه ادامه دارد. این کشتی که قرار است 72 متر عرض و 285 متر طول کلی داشته باشد، می‌تواند بدون سوخت‌گیری از استانبول به نیویورک سفر کند.

ما با شرکت «بایکار» و «توساش» روی این پروژه همکاری می‌کنیم.

مدیر پروژه طراحی، معاون پروفسور اطلاعاتی در مورد کشتی‌ای که می‌تواند 50 وسیله نقلیه هوایی‌ سرنشین‌دار و بدون‌سرنشین را بلند کند و فرود آورد، جناب آفای دکتر سرهنگ مهندس هاکان اوچار گفت:

عرشه پرواز که یک عنصر حیاتی در طراحی کشتی است، تکمیل شده است. هدف ما استفاده از سیستم‌های داخلی در کشتی است و انتظار داریم نرخ بومی‌سازی بیش از 80 درصد در ناو هواپیمابر ملی ما باشد. ما نوع جدیدی از طراحی سر توده را برای کاهش مصرف سوخت ایجاد کردیم.

وی گفت: ما یک ملخ بی‌صدا ویژه برای ناو هواپیمابر ملی طراحی کردیم.

مطالعات طراحی ناو هواپیمابر ملی که توانایی‌های ترکیه در سرزمین آبی را در مقیاس جهانی گسترش می‌دهد و بازدارندگی استراتژیک آن را افزایش می‌دهد، بی‌وقفه ادامه دارد. این کشتی توسط دفتر پروژه طراحی فرماندهی نیروی دریایی وزارت دفاع ملی که دارای 20 سال سابقه بوده و به یک برند در صنعت دریایی تبدیل شده است، در حال طراحی است.

این کشتی با جابجایی 60 هزار تن، عرض 72 متر و طول کلی 285 متر برنامه‌ریزی شده است. این کشتی که حداکثر سرعت آن 25 گره دریایی خواهد بود، قابلیت حرکت از استانبول به نیویورک را بدون سوخت‌گیری خواهد داشت.

عرشه پرواز که یک عنصر حیاتی در طراحی کشتی شبیه فرودگاه شناور است، تکمیل شده است. نوع جدیدی از طراحی سر توده برای کاهش مصرف سوخت ایجاد شده است. طراحی کشتی که 110 پرسنل در آن کار می‌کنند، با همکاری شرکت‌های بزرگ ترکیه از جمله شرکت‌های «بایکار» و «توساش» درحال پیشرفت است.

ناو هواپیمابر MUGEM همچنین شامل سیستم پرتاب عمودی 32 سلولی MİDLAS (VLS) و 4 GÖKDENİZ CIWS خواهد بود.

مدیر دفتر پروژه طراحی Assoc، دکتر سرهنگ مهندس هاکان اوچار گفت:

دفتر پروژه طراحی سازمانی وابسته به فرماندهی نیروی دریایی است که نقش مهمی در صنعت دفاعی ترکیه ایفا می‌کند. به‌منظور افزایش توان دفاعی دریایی کشورمان، کمک به صنعت دفاعی مستقل دریایی و پروژه‌های دریایی راهبردی پیشگام، کشتی‌های جنگی مورد نیاز نیروی دریایی خود را به شیوه‌ای مقرون‌به‌صرفه طراحی می‌کنیم و تمامی الزامات عملکردی را با منابع کاملاً داخلی برآورده می‌کنیم.

هدف اصلی ما ایجاد کشتی‌های جنگی ملی با درصد بومی‌سازی بالا با انجام حداکثر تلاش برای اطمینان از محلی و ملی بودن سیستم‌های مورد استفاده در کشتی است. ما تمام فرآیندهای طراحی کشتی را انجام می‌دهیم، نقش فعالی در فرآیندهای ساخت و آزمایش کشتی ایفا می‌کنیم و اطمینان حاصل می‌کنیم که بازخوردهای میدانی در طراحی منعکس می‌شود و کشتی در زمان برنامه‌ریزی‌شده به دست می‌آید.

وی گفت: دفتر پروژه دیزین در دوره 20 ساله به یک برند در صنعت دریایی تبدیل شده است که با پروژه MİLGEM شروع و امروز با ناوشکن جنگی پدافند هوایی TF-2000 و ناو هواپیمابر ملی ادامه می‌یابد.

اوچار با بیان اینکه ناو هواپیمابر ملی دارای اهمیت استراتژیک است، گفت:

ناو هواپیمابر ملی برای دفاع کشور و نیروی دریایی ترکیه اهمیت راهبردی دارد. این سکوی خواهد بود که توانایی‌های دریایی کشورمان را در مقیاس جهانی گسترش می‌دهد، بازدارندگی استراتژیک آن را افزایش می‌دهد و قدرت ترکیه را در سرزمین آبی تقویت می‌کند. این پروژه با دستور رئیس‌جمهور کشورمان آغاز شد و در مجموع یک تیم 110 نفره در دفتر پروژه طراحی با حضور پرسنل نیروی دریایی که در زمینه‌های خود متخصص هستند، حضور دارند. همزمان، مطالعات مشترکی با شرکت‌های پیشرو در صنعت هوانوردی، بایکار و توساش انجام می‌شود.

هاکان اوچار در توضیح آخرین نکته‌ای که در پروژه ناو هواپیمابر ملی به‌دست آمده است، گفت:

ما به‌سرعت درحال ادامه طراحی کشتی خود به گونه‌ای هستیم که کاملاً منحصر به فرد باشد. اول از همه، ما با شرکت‌های بایکار و توساش بر اساس هواپیماهای داخلی و ملی خود، برای طراحی عرشه پرواز خود که حیاتی‌ترین عنصر ناو هواپیمابر است، کار کردیم. در نتیجه کارمان، طراحی آشیانه را با عرشه پروازی شیبدار تکمیل کردیم. علاوه‌بر این، ما فرم قایق را طراحی کردیم که عرشه پرواز را حمل می‌کند، پرتو آن را ایجاد کردیم، وزن، محاسبات ظرفیت و تجزیه‌و‌تحلیل نیروی محرکه را انجام دادیم و قدرت رانش و سیستم رانش مورد نیاز کشتی را تعیین کردیم.

ما تجزیه‌وتحلیل دریایی انجام دادیم تا اطمینان حاصل کنیم که کشتی ما می‌تواند در بدترین شرایط دریایی در تمام دریاهای جهان عمل کند. ما درحال حاضر مطالعات طرح کلی سه‌بعدی و محاسبات طراحی سیستم کشتی خود را ادامه می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: هدف ما این است که با استقرار هواپیماهای ملی کشورمان هرچه سریعتر یک ناو هواپیمابر با قدرت رزمی بالا، از نظر فنی برتر از همتایان خود و درصد بومی‌سازی بالا به کشورمان بیاوریم.

هاکان اوچار اظهار داشت که این ناو هواپیمابر بدون سوخت‌گیری از استانبول به نیویورک سفر خواهد کرد.

دکتر سرهنگ مهندس هاکان اوچار گفت:

در نتیجه مطالعات طراحی، کشتی ما دارای جابجایی تقریباً 60 هزار تن، عرض 72 متر و طول کامل 285 متر خواهد بود. عرشه پرواز ما شامل 3 باند برخاست دوتایی و 1 باند فرود خواهد بود و دارای سیستم برخاست و گرفتن طناب با برد کوتاه، STOBAR، برای هواپیماهای ما خواهد بود.

این کشتی ناوهواپیمابر قادر خواهد بود 10 هزار مایل دریایی یعنی از استانبول تا نیویورک را بدون سوخت‌گیری طی کند و با پیشرانه اصلی خود متشکل از 4 توربین گازی حداکثر سرعت 25 گره دریایی خواهد داشت.

هواپیماهای جنگی ملی ما از جمله جت بدون‌سرنشین «کیزیل‌الما» و پهپاد بدون‌سرنشین «TB-3» ساخت شرکت بایکار همچنین جت رزمی «هورجت» و جت بدون‌سرنشین «آنکا-3» ساخت توساش، قادر به بلند شدن و فرود به ناوهواپیمابر‌مان خواهند بود.

وی گفت: علاوه‌بر این، ما در درجه اول با شرکت‌های صنایع دفاعی داخلی خود برای استفاده از همه سیستم‌ها در کشتی کار خواهیم کرد./ دفنس تورک

دوباره امتحان کنید

ایران و سوریه در تنش مالی: درخواست ۳۰ میلیارد دلاری تهران و شکایت ۳۰۰ میلیارد دلاری دمشق

گادتب: پس از سقوط رژیم بشار اسد، ایران از دولت جدید سوریه خواستار پرداخت ۳۰ …

قطعی برق در تبریز، چراغ‌های راهنمایی را خاموش و ترافیک را سنگین کرد

گادتب: قطعی برق در تبریز، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره شهروندان، با خاموش شدن …