جمعه , می 15 2026
azfa
تازه ها

تلاش ایران برای ایجاد کریدور قاچاق سلاح به لبنان

گادتب: نشریه «تایمز» بریتانیا، دوشنبه 3 دی گزارش داد که پس از سقوط رژیم اسد در سوریه، ایران اکنون در حال بررسی تبدیل فرودگاه بین‌المللی بیروت به مرکزی جدید برای قاچاق اسلحه است تا به این ترتیب گروه تروریستی حزب‌الله را از طریق هوایی به سلاح مجهز کند.

ایران برای سال‌ها در کنار روسیه از دیکتاتور مخلوع سوریه پشتیبانی نظامی می‌کرد.

دمشق در ازای ارسال سلاح و شبه نظامیان برای کمک به بشار اسد در سرکوب انقلابیون در طول جنگ داخلی، به تهران اجازه داد تا به طور آزادانه در خاک سوریه فعالیت داشته باشد، اسلحه قاچاق کند و از خاک سوریه به اسرائیل مستقیماً حمله کند.

اکنون که مخالفان اسد بر دمشق تسلط یافته‌اند، احمد الشرع، رهبر حکومت جدید سوریه وعده داد کشورش دیگر «تهدیدی» علیه همسایگان خود نخواهد بود و اجازه نخواهد داد هیچ نهاد غیرحکومتی به سلاح دست یابد.

دوباره امتحان کنید

اجلاس غیررسمی سازمان دول تورک با محور «هوش مصنوعی و توسعه دیجیتال» تورکستان، پایتخت معنوی جهان تورک برگزار می گردد

گادتب: شهر تورکستان، پایتخت معنوی جهان تورک، آماده برگزاری اجلاس غیررسمی سازمان دول تورک با …

بازداشت و زندانی بهرام ابراهیم‌پور فعال آذربایجانی در عجب شیر

گادتب: بهرام ابراهیم‌پور فعال آذربایجانی روز ۲۹ فروردین برای ادای برخی توضیحات در خصوص اتهامات …