دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

تیراندازی مجدد نیروهای ارمنستان به مواضع ارتش جمهوری آزربایجان در لاچین

گادتب: وزارت دفاع جمهوری آزربایجان اعلام کرد که نیروهای مسلح ارمنستان بار دیگر با نقض آتش‌بس، مواضع ارتش آزربایجان در منطقه لاچین را هدف تیراندازی قرار داده‌اند.

به گزارش وزارت دفاع جمهوری آزربایجان، در تاریخ 5 ژانویه 2025، نیروهای مسلح ارمنستان از ساعت 22:00 تا 22:10 به وقت محلی، با استفاده از سلاح‌های سبک، مواضع ارتش جمهوری آزربایجان را در نزدیکی مناطق مسکونی زابوخ و جاغازور در منطقه لاچین مورد هدف قرار دادند. این تیراندازی‌ها از مواضع ارمنستان در روستاهای دیغ و خانازاخ منطقه گوریس انجام شده است.

بر اساس اطلاعیه وزارت دفاع آزربایجان موارد نقض آتش‌بس توسط نیروهای ارمنستان طی روزهای اخیر به طور مکرر رخ داده و تمامی این حوادث طبق رویه‌های معمول به ثبت رسیده است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …