پنج‌شنبه , می 7 2026
azfa
تازه ها

فرانسه: افزایش ظرفیت غنی‌سازی اورانیوم در ایران به خطوط قرمز نزدیک است

‍گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، ژان ایو لو دریان، وزیر خارجه فرانسه، گفته است که تصمیم ایران مبنی بر افزایش ظرفیت غنی سازی اورانیوم در صورت از بین رفتن برجام، نزدیک به خطوط قرمز است.

آقای لو دریان در گفت‌وگو با رادیو اروپای یک، می‌گوید بازی کردن با خطوط قرمز همیشه خطرناک است. با این حال در ادامه تاکید کرده است که برنامه‌ها برای حفظ برجام همچنان به قوت خود باقیست.

امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه، نیز روز گذشته در یک کنفرانس خبری همراه با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، که در فرانسه به سر می‌برد درباره این تصمیم ایران هشدار داده و گفته بود که این بازگشت موجب بروز درگیری می‌شود.

خامنه‌ای، رهبر ایران، روز دوشنبه از لزوم آماده‌سازی مقدمات تولید ۱۹۰ هزار سو برای غنی‌سازی اورانیوم در چارچوب برجام صحبت کرده بود و روز سه‌شنبه نیز رئیس سازمان انرژی اتمی از آغاز مقدمات این کار خبر داده بود.

این در حالیست که ایران همچنین ادعا می کند که به برجام پایبند است و طرف‌های اروپایی نیز در حال یافتن راه کارهای عملی برای حفظ برجام پس از خروج آمریکا از این توافق هسته‌ای‌اند.

 

دوباره امتحان کنید

بازرس تسلیحاتی پیشین سازمان ملل: تمام اورانیوم غنی‌شده باید از ایران خارج شود

گادتب: کانال ۱۲اسرائیل، در گزارشی اعلام کرد که دیوید آلبرایت، بازرس پیشین هسته‌ای سازمان ملل …

ترامپ: چه پاپ را راضی کنم یا نکنم، رژیم جمهوری اسلامی حق داشتن سلاح هسته‌ای ندارد؛ جهان را گروگان نمی‌کنیم

گادتب: خبرنگار:ی از ترامپ پرسید:  آقای رئیس‌جمهور، شما اخیراً با پاپ لئو تبادل نظرهایی داشته‌اید. …

دیدگاهتان را بنویسید