
گادتب: مرتضی پروین جدا هنرمند و فعال حرکت ملی آذربایجان طی تماسی که با نزدیکان خود داشته از عدم اعمال تخفیف مجازات در حکم خود خبر داده است.
به گزارش نزدیکان آقای پروین روز پنجشنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۳ مرتضی پروین جدا فعال آذربایجانی محبوس در زندان اوین طی ابلاغیهی الکترونیکی سامانهی ثنا قوهی قضاییه که از سوی شعبه ۳۶ دادگاه انقلاب اسلامی تهران صادر شده و مرتضی پروین آن را در زندان اوین دریافت کرده است بیان کرده که تخفیف مجازات شامل پرونده آقای پروین نشده است.
در متن ابلاغیه صادره آقای پروین چنین آمده است:
با توجه به تعدد جرایم، سابقهی کیفری، عدم درخواست عفو و بخش و فعالیت های مکرر متهم در زندان طبق مادهی ۴۸۳ عفو و تخفیف مجازات شامل پرونده آقای پروین نمی شود و حکم محکومیت ۶ سال ایشان از بابت اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور ۵ سال و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی یک سال که در مجموع ۵ سال آن قابل اجرا می باشد، عینا تایید می گردد.
مرتضی پروین جدا مهر ماه ۱۴۰۳ از سوی شعبهی ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ۶ سال حبس و مجازات های اجتماعی محکوم شد.
ایشان از بابت اتهام:
«اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی / خارجی» به ۵ سال حبس و از بابت اتهام:
«تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی ایران» به یک سال حبس و ۲ سال محرومیت از حقوق اجتماعی و عضویت در احزاب و گروه ها توسط قاضی ابوالقاسم صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران محکوم شده بود.
شعبهی ۳۶ دادگاه تجدید نظر در تاریخ: ۲۷ دی ماه ۱۴۰۳ حکم ۶ سال حبس و محکومیت های اجتماعی مرتضی پروین جدا را عینا تایید کرده است.
دادگاه تجدید نظر بدون مطالعه پروندهی قطور چند جلدی و علی رغم داشتن ایرادات در پرونده آن را تایید کرده بود.