جمعه , سپتامبر 18 2026
azfa
تازه ها

«ودود اسدی» به دادگاه تجديدنظر گیلان احضار شد

گادتب: «ودود اسدی» از فعالین آزربایجانی در رشت، روز چهارشنبه ۸ اسفندماه ۱۴۰۳ طی ابلاغیه‌ی الکترونیکی‌ سامانه‌‌ی ثنا‌ قوه‌ی قضاییه‌‌ که از سوی شعبه ۱۱ دادگاه تجدیدنظر استان گیلان دریافت کرده بیان داشته که ساعت ۹ صبح در تاریخ ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ حاضر و از اتهامات صادره از سوی وزارت اطلاعات و احکام صادره در شعبه مذکور دفاع کند.

این فعال آزربایجانی با اعلام این خبر در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: «فردا صبح[شنبه ۱۱ اسفند] خود را به اجرای احکام تهران معرفی خواهم کرد برای گذراندن حکم قاضی صلواتی.

در دادگاهی که خود حضور داشتم عدالت برپا نشد حال در محاکمه ۶ اردیبهشت که بی‌شک به دلیل در اسارت بودن حضور ندارم، انتظار چه خروجی از این محاکم می‌توانم داشته باشم.»

دوباره امتحان کنید

احتمال ورود پاکستان به دفاع از عربستان؛ سناریوی حمله به مواضع حوثی‌ها مطرح شد

گادتب: در گزارش تازه‌ای آمده است که پاکستان در تماس با ایران خواستار مهار حملات …

مهرِ مدرسه؛ بی‌مهرِی با «زبان مادری» و «نام مادری»؛ کودکانی که به دلیل ترکی بودن نام‌شان بی‌شناسنامه مانده‌اند!

گادتب: با آغاز مهر و بازگشایی مدارس، میلیون‌ها کودک با شور و شوق راهی مدرسه …