جمعه , سپتامبر 18 2026
azfa
تازه ها

اتهامات هاروتیونیان علیه دولت ارمنستان در جریان جنگ قاراباغ

گادتب: آرائیک هاروتیونیان، رئیس پیشین دولت جعلی ارمنی در قاراباغ، در اظهاراتی ارمنستان را مسئول وضعیت قاراباغ دانسته و اعلام کرد که کنترل امور امنیتی در این منطقه بر عهده ایروان بوده است.

او گفت: هیچ اطلاعاتی درباره وضعیت امنیتی به من داده نمی‌شد. هیچ اختیاری بر «ارتش» نداشتم، این را شما هم می‌دانید. در کیفرخواست نیز به این موضوع اشاره شده است. این مسئله بارها در رسانه‌های ارمنستان مطرح شد و گفته شد که تأمین امنیت ارامنه قاراباغ بر عهده ارمنستان است. یعنی مسئولیت مسائل امنیتی بر دوش ارمنستان بوده است.

هاروتیونیان همچنین درباره تصمیمات نظامی در جریان درگیری‌ها افزود: «تصمیم‌ گرفته شده بود که پایگاه‌های نظامی در عمق خاک آزربایجان با موشک و توپ هدف قرار بگیرند. از اونیک گاسپاریان علت این تصمیم را پرسیدم. او گفت که فرودگاه‌های آزربایجان هدف اصلی هستند و باید نابود شوند. همچنین گفته شد که این حملات به‌گونه‌ای انجام شود که به نظر برسد توسط «قاراباغ» انجام شده است.

دوباره امتحان کنید

احتمال ورود پاکستان به دفاع از عربستان؛ سناریوی حمله به مواضع حوثی‌ها مطرح شد

گادتب: در گزارش تازه‌ای آمده است که پاکستان در تماس با ایران خواستار مهار حملات …

مهرِ مدرسه؛ بی‌مهرِی با «زبان مادری» و «نام مادری»؛ کودکانی که به دلیل ترکی بودن نام‌شان بی‌شناسنامه مانده‌اند!

گادتب: با آغاز مهر و بازگشایی مدارس، میلیون‌ها کودک با شور و شوق راهی مدرسه …