جمعه , می 15 2026
azfa

سخنرانی الهام علی‌یئو در دوازدهمین مجمع جهانی باکو

گادتب: الهام علی‌یئو در دوازدهمین مجمع جهانی باکو ضمن سخنرانی گفت: “همه ما به خاطر داریم که دولت فعلی ارمنستان پیش از جنگ دوم قره‌باغ چگونه رفتار می‌کرد. همه ما اظهارات رهبر ارمنستان را که در خانکندی گفت ‘قره‌باغ ارمنستان است’، به یاد داریم. همچنین به یاد داریم که او در شهر اشغال‌شده شوشا چگونه رفتار می‌کرد.

اعتماد به ارمنستان تقریباً صفر است. به همین دلیل، هیچ اعتمادی به سخنان آن‌ها نداریم، زیرا این افراد، از جمله دولت فعلی، کسانی نیستند که بتوان به آن‌ها اعتماد کرد. بنابراین، آنچه که آن‌ها می‌گویند برای ما هیچ اهمیتی ندارد.

ما می‌خواهیم که هیچ ادعای ارضی علیه آذربایجان در قانون اساسی آن‌ها باقی نماند، اما هنوز این ادعاها وجود دارند.

ما خواهان انحلال گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE) هستیم. این پیام ما به ارمنستان است و اعلام می‌کنیم که ادامه کار گروه مینسک هیچ منطقی ندارد.

اما افزایش توانایی نظامی آن‌ها چه چیزی را ثابت می‌کند؟ این نشان می‌دهد که آن‌ها خود را برای یک جنگ جدید آماده می‌کنند.”

دوباره امتحان کنید

گادتب باشقانی سایین اژدر بی تاغیزاده نین «مئدیا تورک تی وی»-ده چیخیشی- ویدئو

گادتب-نین مطبوعات مرکزینه داخیل اولان معلوماتا گؤره، گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگینین (گادتب) باشقانی سایین …

حبیب مهری، فعال سیاسی آذربایجانی، در تبریز به ۶ ماه حبس محکوم شد

گادتب: حبیب مهری، فعال سیاسی آذربایجانی و ساکن تبریز، از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب …