شنبه , مارس 15 2025
azfa
تازه ها

آمریکا محدودیت ویزا علیه مقامات مسئول اخراج اویغورها اعمال می‌کند

گادتب: وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که علیه مقامات دولتی خارجی که در اخراج اجباری اویغورها و دیگر گروه‌های قومی و مذهبی به چین نقش دارند، محدودیت ویزا اعمال خواهد کرد.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، اعلام کرد که ایالات متحده محدودیت‌های ویزا را برای مقامات دولتی کشورهایی که در اخراج ترک‌های اویغور و سایر گروه‌های تحت فشار به چین نقش دارند، اعمال خواهد کرد.

روبیو تأکید کرد که دولت چین با اعمال نفوذ بر برخی کشورها، آن‌ها را وادار می‌کند تا اویغورها و دیگر اقلیت‌های مذهبی و قومی را به چین بازگردانند، اما واشنگتن مخالف این روند است و با آن مقابله خواهد کرد.

وزیر خارجه آمریکا به اخراج اجباری 40 اویغور از تایلند اشاره کرد و هشدار داد که مقامات و کشورهایی که در این “جنایات” با چین همکاری می‌کنند، تحت تحریم‌های ویزایی قرار خواهند گرفت.

وی همچنین از تمام دولت‌ها خواست که اویغورها و دیگر اقلیت‌های در معرض خطر را به چین بازنگردانند.

دوباره امتحان کنید

سومین تجمع اعتراضی تورک‌های قشقایی‌ در شیراز علیه مصادره لباس ملی

گادتب: سومین تجمع بزرگ تورک‌های قشقایی‌ در اعتراض به آنچه “مصادره و سرقت لباس ملی …

دشمنی اکراد مهاجر با زبان و فرهنگی مردم بومی؛ اعتراض حاکم ممکان به سخن گفتن یک دختربچه به زبان تورکی در مراسم استقبال از وزیر

گادتب: در جریان سفر وزیر راه و شهرسازی به اورمیه، یک دختربچه با زبان تورکی …