شنبه , آوریل 25 2026
azfa

هشدار درباره تشدید بحران آب در آذربایجان؛ انتقال آب به تبریز و دریاچه اورمیه در بلاتکلیفی

گادتب: در نشست تخصصی اتاق بازرگانی تبریز با محوریت احیای حوضه آبریز دریاچه اورمیه، کارشناسان و مسئولان نسبت به ناکارآمدی طرح‌های اجراشده هشدار دادند و خواستار اقدام فوری دولت مرکزی شدند.

ظفر محمدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی، با اشاره به هزینه ۱۳ همت در سال‌های اخیر برای احیای دریاچه گفت: «علی‌رغم این هزینه‌ها، نه‌تنها دریاچه احیا نشده، بلکه تأمین آب شرب تبریز نیز با بحران مواجه است.»

در این نشست، طرح انتقال آب از منابعی چون وان، خلیج و دریاچه وان بررسی شد و استادان دانشگاه تبریز بر لزوم تدوین یک ابرطرح ملی با مشارکت همه نهادهای ذی‌ربط تأکید کردند. کارشناسان هشدار دادند که در صورت تداوم وضعیت موجود، زندگی در آذربایجان با تهدیدهای جدی روبه‌رو خواهد شد.

جعفری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست اتاق تبریز با اشاره به دیدار قریب‌الوقوع اعضای کمیسیون با رئیس‌جمهور، بر لزوم طرحی اجرایی و مطالبه‌گری جدی از دولت تأکید کرد و افزود: هم‌اکنون انتقال آب به ۸ استان دیگر در دستور کار است، اما در مورد آذربایجان‌شرقی، همواره مخالفت‌هایی وجود داشته که باید دلیل آن روشن شود.

این جلسه درحالی برگزار شده است که طرح انتقال آب دریای عمان به مناطق کویری مرکز ایران با سرعت به پیش‌ می‌رود.

دوباره امتحان کنید

سنتکام یک کشتی دیگر با پرچم ایران را توقیف کرد

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام می‌گوید که ناوشکن موشک‌انداز «یواس‌اس‌ رافائل پرالتا» یک کشتی با …

موسسه مطالعات جنگ: جریان تندرو احمد وحیدی در نبرد قدرت داخلی پیروز شده است

گادتب: موسسه مطالعات جنگ در مورد تقابل جناح‌های سیاسی در جمهوری اسلامی نوشت احمد وحیدی، …