دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

هادی بهادری از اعلام آمادگی شرکت اروپایی جهت انتقال آب از وان به دریاچه اورمیه خبر داد- سند

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، هادی بهادری نماینده اورمیه روز یکشنبه 27 خرداد 1397 با انتشار متن نامه‌ای در پورتال رسمی خود، از اعلام آمادگی شرکت اروپایی پارازاگرس برای انتقال آب به دریاچه اورمیه خبر داد.

هادری نماینده اورمیه موافقت شرکت اروپایی پارازاگرس را به انضمام نامه‌ای به وزارت نیروی ایران ارسال کرد و خواهان ارائه پاسخ است.

نماینده اورمیه در نامه می نویسد: «جناب آقای دکتر سروش؛ معاون محترم وزیر در آب و آبفا، پپرو دستور مورخ 8/3/97 وزیر محترم نیرو در خصوص نامه شماره ت ب/ 8314 مورخ 8/3/97 جناب آقای هادی بهادری؛ نماینده محترم مردم شریف اورمیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص اعلام آمادگی شرکت اروپایی پارازاگرس جهت فاینانس پروژه‌های انتقال آب وان و تونل زاب به دریاچه اورمیه، خواهشمند است دستور فرمایید از نتیجه اقدامات صورت گرفته، این معاونت را جهت پاسخ به نماینده محترم مطلع نمایند.»

گفتنی است مدتی قبل طرح انتقال دریاچه وان به دریاچه اورمیه از سوی این نمینده و همچنین قاضی پور نماینده دیگر اورمیه مطرح شده بود. چند روز پیش عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، وعده‌های مسئولان برای انتقال آب از ترکیه به دریاچه اورمیه را غیرجدی خوانده بود.

 

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …

دیدگاهتان را بنویسید