یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

گزارش مرکز یمنی: جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران پشت اقدامات مخرب حوثی‌ها هستند

گادتب: مرکز تحقیقاتی «پی‌تی‌او‌سی یمن» در گزارشی تازه اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران و سپاه نقش مستقیم در اقدامات مخرب حوثی‌های یمن دارند.

این مرکز که به بررسی جرائم سازمان‌یافته و پولشویی می‌پردازد، هشدار داده است که حوثی‌ها نه تنها دیگر اعضای القاعده و داعش را به‌عنوان مخالفان ایدئولوژیک خود نمی‌بینند، بلکه آنان را به ابزارهایی برای پیشبرد اهداف نظامی و سیاسی خود تبدیل کرده‌اند.

به گزارش العربیه، این مطالعه نشان می‌دهد حوثی‌ها با حمایت جمهوری اسلامی زندان‌ها را به مراکز بازپروری تروریست‌ها بدل کرده و از آن‌ها به‌عنوان بازوهای امنیتی و اطلاعاتی در خدمت خود استفاده می‌کنند.

این گزارش تازه بار دیگر ابعاد نفوذ و حمایت‌های جمهوری اسلامی از گروه‌های تروریستی در منطقه را برجسته کرده است.

دوباره امتحان کنید

سایین میکائیل بی اویتا و سایین سارا خانیم آذرسون سیدنئی‌ده ۲۳ آپریل اوشاقلار گونو تدبیرین‌ده- ویدئو

گادتب: ۲۳ آپرئل اوشاقلار گونو موناسیبتیله آوسترالییانین سیدنئی شهرین‌ده تورک اؤز تشکیلاتی طرفین‌دن تدبیر تشکیل …

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …