یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

تداوم اعتصاب غذای زندانیان قزلحصار در ششمین روز

گادتب: اعتصاب غذای زندانیانِ زندان قزلحصار کرج، در اعتراض به اجرای احکام اعدام، که از سه‌شنبهٔ گذشته آغاز شده است، وارد ششمین روز خود شد.

ویدئوهایی از درون زندان قزلحصار که روز شنبه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، تصاویری از لب‌های دوختهٔ برخی زندانیان معترض را نشان می‌دهد.

شروع اعتراضات زندانیان قزلحصار هم‌زمان با انتقال ۱۶ زندانی به سلول انفرادی جهت اجرای حکم اعدام آغاز شد. با وجود این اعتراضات، از زمان آغاز اعتصاب غذای زندانیانِ زندان قزلحصار، دست‌کم حکم اعدام پنج زندانی در این زندان اجرا شده است.

اعتصاب غذای زندانیانِ واحد ۲ قزلحصار، گسترده‌ترین اعتصاب غذای جمعیِ زندانیان غیرسیاسی است که در پیامی گروهی اعلام کرده‌اند «بساط اعدام و چوبه‌های دار باید از ایران برچیده شود».

زندان قزلحصار بالاترین سرانۀ اجرای احکام اعدام را دارد. زندانیان محکوم به اعدام از سایر زندان‌های تهران و کرج برای اجرای حکم به این زندان منتقل می‌شوند.

دوباره امتحان کنید

تجمع رانندگان و مال‌باختگان شرکت گلوبال در تبریز

گادتب:  شنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵، جمعی از رانندگان و مال‌باختگان شرکت حمل‌ونقل گلوبال تبریز با …

ترامپ سفر نمایندگان خود به پاکستان را لغو کرد

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز شنبه گفت که سفر استیو ویتکاف و جرد …