یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

استقلال با ناداوری، «پادیاب خلخال» را به‌سختی پشت سر گذاشت

گادتب: در مسابقات دیروز جام حذفی، تیم فوتبال پادیاب خلخال به‌عنوان نماینده شایسته آزربایجان، یکی از درخشان‌ترین نمایش‌های خود را ثبت کرد. شاگردان پادیاب که از همان دقایق نخست نیمه نخست با ۱۰ نفره شدن مجبور به ادامه کار بودند، تا دقیقه ۸۰ با یک سوپرگل تماشایی از استقلال پیش افتادند و رؤیای صعود را برای هواداران آزربایجان زنده نگه داشتند.

اما در دقایق پایانی، جریان مسابقه با یک تصمیم بحث‌برانگیز داور دگرگون شد؛ صحنه‌ای که به گفته هواداران و کادر فنی خلخال، می‌توانست به شکل دیگری تفسیر شود. اعلام این پنالتی، استقلال را دوباره به بازی برگرداند و نتیجه را ۱–۱ کرد. بازی در ادامه به وقت‌های اضافه کشیده شد و نهایتاً پادیاب با دریافت گل دوم، با نتیجه ۲–۱ از رقابت‌ها کنار رفت.

با وجود حذف، نمایش مقتدرانه، جنگندگی بی‌وقفه و فوتبال پاک و شجاعانه پادیاب خلخال، تحسین گسترده هواداران آزربایجان را به همراه داشت. این تیم ثابت کرد که شایسته احترام، توجه و فرصت‌های بیشتر در فوتبال است؛ تیمی که با غیرت آزربایجان جنگید و سربلند زمین را ترک کرد.

https://t.me/GADTB1/46503

دوباره امتحان کنید

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …

استقرار کم‌سابقه سه گروه ناو هواپیمابر آمریکا در خاورمیانه

گادتب: با ورود ناو هواپیمابر آمریکایی «یواس‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش» به خاورمیانه، شمار گروه‌های …