
گادتب: «عبدالعزیزعظیمی قدیم»، با انتشار یک فایل صوتی، در واکنش به فشارهای امنیتی و قضایی بر تداوم فعالیتهای مدنی و بیاثر بودن برخوردهای امنیتی تأکید کرد.
در این فایل صوتی که به زبان انگلیسی منتشر شده، این فعال مدنی با لحنی صریح خطاب به اعمالکنندگان فشارها اعلام کرد که راهکارهایی نظیر زندان، بازداشت و تهدید، توانایی شکستن اراده فعالین یا متوقف کردن جریان مطالبهگری را ندارد.
وی در بخشی از این پیام صوتی اظهار داشت: «فکر نکنید با زندان و فشار میتوانید ما را بشکنید یا این حرکت را متوقف کنید.» عظیمی قدیم با اشاره به اینکه اینگونه اقدامات تأثیر معکوس داشته و بر انگیزه فعالین میافزاید، تصریح کرد که آنها با عزمی راسختر به مسیر خود ادامه خواهند داد.
انتشار این فایل صوتی در شرایطی صورت میگیرد که گزارشها حاکی از تداوم اعتصاب غذای فعالین آزربایجانی در زندان اوین است.
این فعال مدنی در پایان پیام خود، «حرکت ملی آزربایجان» را جریانی توقفناپذیر توصیف کرده که فارغ از محدودیتهای اعمال شده، به حیات خود ادامه خواهد داد.
ادتاج اتحادیه دمکراتیک ترک آذربایجان جنوبی