پنج‌شنبه , اکتبر 1 2026
azfa

حمایت از سردار آزمون فوتبالیست ترکمن در تمرین تیراختور

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، در اولین تمرین تیراختور که با حضور توشاک انجام شد که 3 هزار هوادار حاضر، حمایت قاطع خود را از سردار آزمون فوتبالیست ترکمن اعلام داشتند.

جان توشاک ولزی که اولین روز حضور خود تمرینات تیراختور را تجربه می‌کرد، با حضور تماشاگران قابل توجه در محل تمرین روبرو شد.

این هوادران علاوه بر حمایت و تشویق سرمربی جدید تیراختور، سردار آزمون فوتبالیست ترکمن را نیز مورد تشویق خود قرار دادند.

سردار آزمون، بازیکن تورکمن، بعد از بازی‌های جام جهانی ۲۰۱۸ مورد هجمه و توهین نژادپرستان فارس و برخی کانال‌ها و رسانه‌ها آنها در فضای مجازی قرار گرفته بود، اما به جهت علاقه این بازیکن به تیراختور، وی همواره مورد حمایت هوادران تیراختور و تورک‌ ها قرار داشته است.

 

دوباره امتحان کنید

محمد خلیلی، شاعر و نویسنده آذربایجانی اهل همدان درگذشت

گادتب: محمد خلیلی، شاعر، داستان‌نویس، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران، پنجم مهرماه پس از …

چهارمین روز اعتراض کارگران هپکو؛ راهپیمایی به سوی استانداری در اعتراض به توقف تولید و حقوق معوق- ویدئو

گادتب: اعتراضات کارگران شرکت هپکو اراک روز چهارشنبه وارد چهارمین روز شد. کارگران پس از …

دیدگاهتان را بنویسید