یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

بیش از یک ماه بی‌خبری از وضعیت «مجتبی صادق‌نیا»؛ جوان زنجانی همچنان در بازداشت

گادتب: مجتبی صادق‌نیا، از جوانان ساکن شهر آببر در شهرستان طارمِ زنجان، از تاریخ ۲۹ دی‌ماه ۱۴۰۴ بازداشت شده و با گذشت بیش از یک ماه، همچنان اطلاعات روشنی درباره وضعیت، محل نگهداری و اتهامات احتمالی او در دست نیست.

گفتنی است آقای صادق‌نیا ۲۶ ساله و از کسبه محلی است که در زمینه فروش کفش فعالیت داشته است. منابع محلی می‌گویند او اصالتاً اهل رشت بوده اما مدتی است در طارم سکونت دارد. با این حال، جزئیات مربوط به نهاد بازداشت‌کننده و روند رسیدگی به پرونده وی همچنان نامشخص باقی مانده است.

ادامه بازداشت افراد بدون اطلاع‌رسانی شفاف درباره دلایل بازداشت، دسترسی به وکیل و امکان ارتباط با خانواده، می‌تواند نگرانی‌هایی جدی درباره رعایت حقوق بنیادین متهمان و اصول دادرسی عادلانه ایجاد کند. بر اساس موازین حقوقی، هر فرد بازداشت‌شده باید از حق اطلاع از اتهام، دسترسی به مشاوره حقوقی و برخورداری از روند قضایی شفاف بهره‌مند باشد.

فعالان حقوق بشر تأکید می‌کنند که شفاف‌سازی وضعیت بازداشت‌شدگان و پاسخگویی نهادهای مسئول، گامی ضروری برای حفظ اعتماد عمومی و تضمین حقوق شهروندی است. خانواده و نزدیکان این شهروند نیز خواستار اطلاع از وضعیت او و رسیدگی قانونی و عادلانه به پرونده‌اش هستند.

دوباره امتحان کنید

سایین میکائیل بی اویتا و سایین سارا خانیم آذرسون سیدنئی‌ده ۲۳ آپریل اوشاقلار گونو تدبیرین‌ده- ویدئو

گادتب: ۲۳ آپرئل اوشاقلار گونو موناسیبتیله آوسترالییانین سیدنئی شهرین‌ده تورک اؤز تشکیلاتی طرفین‌دن تدبیر تشکیل …

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …