یکشنبه , آوریل 26 2026
azfa

رئیس کمیته روابط خارجی آمریکا: ضرب‌الاجل ترامپ به حمله ختم می‌شود؛ تغییر رژیم در ایران در راه است

گادتب: برایان مست، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا، با لحنی قاطع اعلام کرد جمهوری اسلامی مسیر دیپلماتیک پیشنهادی واشنگتن را نخواهد پذیرفت و در نتیجه ایالات متحده برای پایان دادن به «تهدید علیه مردم آمریکا» دست به حمله خواهد زد.

او با تأکید بر استقرار دو ناوگروه هواپیمابر آمریکا در منطقه، تصریح کرد تهران میان «دیپلماسی یا نابودی» قرار گرفته و به باور او این رژیم نابودی را انتخاب می‌کند؛ مست همچنین گفت «تغییر رژیم در ایران اجتناب‌ناپذیر است» و یادآور شد پرزیدنت ترامپ نیز اعلام کرده زمان تغییر رژیم فرا رسیده است.

«شما چه انتظاری دارید در مورد احتمال حمله آمریکا به جمهوری اسلامی؟

اول از همه، انتظار دارم که دیپلماسی ادامه پیدا کند. کوشنر و بلیتکاف در ژنو در حال دیدار هستند و می‌گویند این مسیر خروج است: باید غنی‌سازی هسته‌ای را متوقف کنید، باید برنامه موشک‌های بالستیک را متوقف کنید، باید جلوی کشتار مردم‌تان توسط آیت‌الله را بگیرید، باید تهدید علیه ایالات متحده آمریکا را متوقف کنید. فکر نمی‌کنم آن‌ها این مسیر خروج را بپذیرند.

فکر می‌کنم وقتی آن ضرب‌الاجل فرا برسد، از توانمندی دو ناوگروه هواپیمابر ما که در منطقه هستند استفاده خواهیم کرد تا بگوییم تهدید علیه آمریکا به پایان می‌رسد. یا نابودی است یا دیپلماسی. یکی از این دو است، و فکر می‌کنم آن‌ها نابودی را انتخاب می‌کنند.

پس برای شفاف‌سازی، رئیس‌جمهور ضرب‌الاجلی تا هفته اول مارس داده است. شما انتظار حمله آمریکا به جمهوری اسلامی را دارید؟

انتظار دارم جمهوری اسلامی مسیر دیپلماتیک را نپذیرد و کار به حمله برسد تا رئیس‌جمهور از سرزمین اصلی ایالات متحده آمریکا محافظت کند، چون این قطعاً یک تهدید قریب‌الوقوع علیه مردم آمریکا است.

می‌توانم یک مثال بزنم: در ابتدای سال ۲۰۲۴، سه نظامی آمریکایی در اردن به دست جمهوری اسلامی کشته شدند. این فقط یک نمونه است. تلاش‌های مداوم برای پرواز پهپادها به سمت ناوگان تجاری ما، به سمت کشتی‌های نیروی دریایی ما. هر چه بگویید. آن‌ها دائماً آمریکا را تهدید می‌کنند، و رئیس‌جمهور می‌گوید دیگر کافی است. این موضوع پایان می‌یابد. او همیشه درباره محافظت از سرزمین اصلی و مردم‌مان است، و این هم تفاوتی ندارد.

ما دیدیم که او به وعده‌هایش پایبند ماند، وقتی به آن‌ها زمان داد تا به جاه‌طلبی‌های هسته‌ای‌شان پایان دهند و در نهایت مجبور شد دستور حمله و نابودی بخش بزرگی از آن تأسیسات را بدهد. رئیس‌جمهور به جمهوری اسلامی گفت برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را پایان دهید. آن‌ها این کار را نکردند. او تعداد مشخصی روز فرصت داد. اسرائیل آسمان ایران را بست و سپس آمریکا بمب‌افکن‌های بی-۲ را وارد کرد، قابلیتی که فقط ما داشتیم، و آن زیرساخت را نابود کرد، کاملاً منهدم کرد.

جمهوری اسلامی همان کاری را می‌کند که همیشه می‌کند. هر جایی که بتواند از یکی از نیروهای نیابتی‌اش مثل حوثی‌ها یا حزب‌الله استفاده کند، آن‌ها را مسلح و آموزش می‌دهد و هدایت می‌کند تا آمریکایی‌ها را بکشند. اگر بتواند به ناوگان تجاری یا کشتی‌های نیروی دریایی ما حمله کند، این کار را می‌کند. آن‌ها دائماً شعار می‌دهند، چیزی که همه ما به آن عادت کرده‌ایم: مرگ بر آمریکا. آن‌ها می‌خواهند آمریکایی‌ها را بکشند، و می‌خواهند با موشک‌های بالستیک و سلاح هسته‌ای با نرخ بالاتری آمریکایی‌ها را بکشند، و این اجازه داده نخواهد شد.

به‌علاوه، آن‌ها ده‌ها هزار نفر از مردم خودشان را می‌کشند و زندانی می‌کنند. فکر می‌کنم زمان آن رسیده که به یک شکل یا شکل دیگر این رژیم در ایران به پایان برسد. و فکر می‌کنم تغییر رژیم در آنجا اجتناب‌ناپذیر است. اما آنچه درباره این دولت می‌دانیم این است که هر اقدامی انجام می‌دهد، وقتی انجام می‌دهد که به این نتیجه برسد که فردا روز بهتری خواهد بود، همان‌طور که در ونزوئلا دیدیم.

رئیس‌جمهور یک هفته و نیم پیش گفت زمان تغییر رژیم در ایران فرا رسیده است.

دوباره امتحان کنید

سایین میکائیل بی اویتا و سایین سارا خانیم آذرسون سیدنئی‌ده ۲۳ آپریل اوشاقلار گونو تدبیرین‌ده- ویدئو

گادتب: ۲۳ آپرئل اوشاقلار گونو موناسیبتیله آوسترالییانین سیدنئی شهرین‌ده تورک اؤز تشکیلاتی طرفین‌دن تدبیر تشکیل …

ترامپ: پیشنهاد اولیه را رد کردم؛ ظرف ۱۰ دقیقه نسخه «بهتر» آوردند

گادتب: دونالد ترامپ در اظهاراتی درباره روند مذاکرات اعلام کرد که طرف مقابل ابتدا پیشنهادی …