
گادتب: سخنگوی وزارت خارجه ایران انجام مذاکره با آمریکا را رد کرد و گفت تهران از آخرین دور مذاکرات، تاکنون «هیچ مذاکره مستقیمی» با آمریکا نداشته است.
اسماعیل بقائی روز دوشنبه ۱۰ فروردین دربارهٔ گزارشها مبنی بر انجام مذاکرات میان ایران و آمریکا از طریق کشورهای واسطه نیز گفت: «آنچه تاکنون مطرح بوده پیامهایی مبنی بر تمایل و درخواست آمریکا برای مذاکره بوده که از سوی برخی واسطهها از جمله پاکستان دریافت کردیم».
او شروط ۱۵گانه آمریکا برای پایان دادن به جنگ جاری را «بسیار زیادهخواهانه و غیرمنطقی» خواند.
سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی گفت: «هر زمان که به جمعبندی برسیم، آن را بهنحو مقتضی اعلام خواهیم کرد».
این اظهارات در حالی است که رئیسجمهور آمریکا روز یکشنبه به خبرنگاران گفت تهران «بیشتر» ۱۵ شرطی را که واشینگتن برای پایان جنگ مطرح کرده، «پذیرفته» است.
دونالد ترامپ در عین حال بار دیگر تأکید کرد که گفتوگوهای «غیرمستقیم» میان ایالات متحده و ایران از طریق «میانجیهای» پاکستانی «جریان» دارد و «به خوبی پیش میرود».
ادتاج اتحادیه دمکراتیک ترک آذربایجان جنوبی