دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

اسرائیل و آمریکا فهرست اهداف راهبردی ایران را نهایی کردند: تهدید مستقیم به حمله در صورت عدم توافق در زمان باقیمانده

گادتب: دو روز پیش از پایان ضرب‌الاجل آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز، اسرائیل و ایالات متحده فهرستی از اهداف راهبردی در ایران را نهایی کردند. بر اساس گزارش‌ها، در صورت عدم پذیرش شروط آمریکا توسط رژیم جمهوری اسلامی، این اهداف مورد حمله قرار خواهند گرفت. نخست‌وزیر اسرائیل و فرماندهان ارشد ارتش آمریکا برای هماهنگی اقدامات نظامی و تقسیم دقیق نقش‌ها، جلسات فشرده‌ای برگزار کردند تا آمادگی برای واکنش فوری فراهم شود.

جروزالم‌پست گزارش داد که اسرائیل و ایالات متحده پس از مذاکرات فشرده در سطح بالا، فهرست نهایی اهداف راهبردی ایران را تعیین کرده‌اند. این فهرست شامل مراکز حیاتی و زیرساخت‌های کلیدی است که در صورت عدم توافق تهران با شروط دونالد ترامپ، مورد هدف قرار خواهند گرفت.

رئیس‌جمهور آمریکا پیش از این تهدید کرده بود که اگر ایران تنگه هرمز را باز نکند، سه‌شنبه، ۱۸ فروردین، روز حمله به نیروگاه‌ها و پل‌ها خواهد بود و در پیام‌های رسمی، زمان دقیق حمله را نیز مشخص کرده است.

گزارش‌ها حاکی است که آخرین جزئیات طرح عملیاتی مشترک اسرائیل و آمریکا در دیداری میان «ایال زمیر»، رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، و فرماندهان سنتکام نهایی شده است. مقامات دو کشور بر تقسیم دقیق نقش‌ها و اهداف مأموریتی در صورت اعلام پایان مهلت توسط رئیس‌جمهور آمریکا توافق کرده‌اند.

جروزالم‌پست همچنین تأکید کرده است که اولویت نخست اسرائیل، حمله به بخش انرژی و زیرساخت‌های ایران است و نشست فوری کابینه امنیتی اسرائیل در عصر یکشنبه برای توجیه وزرا و نهایی شدن این فهرست برگزار شده است.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …