پنج‌شنبه , اکتبر 15 2026
azfa
تازه ها

اتحادیه اروپا: تحریم‌ها علیه ایران گسترش می‌یابد؛ تلاش برای مهار تقویت پهپادهای ایران با فناوری روسی

گادتب: کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، روز سه‌شنبه پس از نشست وزیران خارجه این اتحادیه در لوکزامبورگ تأکید کرد که آزادی کشتیرانی، به‌ویژه در تنگه هرمز، «قابل مذاکره نیست.»

او افزود که «اتحادیه اروپا پیش از این تحریم‌های گسترده‌ای را علیه ایران وضع کرده است، اما ما امروز به توافقی سیاسی دست یافتیم تا رژیم تحریم‌های خود را گسترش دهیم و کسانی را که مسئول نقض آزادی کشتیرانی هستند نیز هدف قرار دهیم.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین گفت که «پهپادهای ایرانی که علیه شرکای ما در خلیج فارس به کار می‌روند، احتمالاً از به‌روزرسانی‌های فناوری روسی بهره می‌برند. ما برای محدود کردن این روند، از جمله از طریق همکاری احتمالی در زمینۀ تحریم‌ها، از نزدیک با شرکای خود در خلیج فارس در تعامل هستیم. همچنین خواهان تعمیق همکاری‌های امنیتی و دفاعی خود با کشورهای این منطقه هستیم.»

کایا کالاس افزود: «هیچ‌یک از ما نمی‌خواهیم شاهد ایرانی مجهز به سلاح هسته‌ای باشیم.»

او گفت در صورت شکست آتش‌بس بین ایران و آمریکا، «هزینه بسیار سنگینی» به همه طرف‌ها تحمیل خواهد شد و بر ضرورت ادامه مذاکرات تأکید کرد.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: ارتش جمهوری اسلامی درهم کوبیده شده و رهبرانش از بین رفته‌اند؛ اکنون در مذاکرات التماس می‌کنند که اجازه بدهیم زنده بمانند

دونالد ترامپ در سخنانی درباره وضعیت جمهوری اسلامی اعلام کرد که نیروی هوایی این رژیم …

تمرین حمله به ایران توسط اسرائیل در آسمان سوریه و عراق

گادتب: گزارش‌های منتشرشده از افزایش تحرکات هوایی اسرائیل در آسمان سوریه و عراق طی روزهای …