پنج‌شنبه , ژوئن 25 2026
azfa
تازه ها

کایا کالاس: مذاکرات با ایران بدون حضور کارشناسان هسته‌ای به توافقی ضعیف‌تر از برجام منجر می‌شود

گادتب: مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید مذاکرات با ایران باید شامل کارشناسان هسته‌ای باشد و اگر همه مسائل در نظر گرفته شود، «با ایرانی خطرناک‌تر روبه‌رو خواهیم شد».

کایا کالاس روز جمعه چهارم اردیبهشت، پیش از نشست غیررسمی رهبران این اتحادیه در قبرس، گفت «اگر مذاکرات فقط درباره موضوع هسته‌ای باشد و کارشناسان هسته‌ای دور میز حضور نداشته باشند، در نهایت به توافقی خواهیم رسید که از برجام ضعیف‌تر است».

خانم کالاس همچنین تأکید کرد اگر مسائل منطقه‌ای، برنامه‌های موشکی، حمایت حکومت ایران از نیروهای نیابتی، و همچنین فعالیت‌های ترکیبی و سایبری در اروپا مورد توجه قرار نگیرد، «در نهایت با ایرانی خطرناک‌تر مواجه خواهیم شد».

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که پس از دور نخست مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد در روزهای ۲۲ و ۲۳ فروردین که بدون نتیجه بود، دونالد ترامپ دوم اردیبهشت، آخرین روز از آتش‌بس دوهفته‌ای، اعلام کرد آتش‌بس را به درخواست پاکستان، میانجی مذاکرات، تمدید می‌کند.

با این حال، ادامهٔ محاصره دریایی آمریکا علیه ایران از یک سو و مسدود نگه داشتن تنگه هرمز توسط ایران از سوی دیگر به یکی از موانع اصلی ازسرگیری مذاکرات تبدیل شده و با وجود اعلام پاکستان درباره تلاش برای برگزاری دور دوم گفت‌وگوها در اسلام‌آباد، زمان و حتی اصل برگزاری این دور هنوز روشن نیست.

دوباره امتحان کنید

سنای آمریکا با بررسی دوباره طرح محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ درباره ایران مخالفت کرد

گادتب: سنای آمریکا در یک رأی‌گیری جدید، با ۵۰ رأی مخالف در مقابل ۴۷ رأی …

روبیو هشدار داد: تبدیل لفاظی‌ها به تهدید کشتی‌ها و اختلال در کشتیرانی، نقض توافق است و آمریکا برخورد می‌کند

گادتب: مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در منامه تأکید کرد که واشنگتن اظهارات رسانه‌ای و …