یکشنبه , می 17 2026
azfa
تازه ها

گزارش کانال ۱۳ اسرائیل از حمله مجدد با هدف غافلگیری رژیم ملاها برای سومین بار و حذف سرکردگان جمهوری اسلامی

گادتب: رسانه‌های اسرائیلی از سناریوی حمله‌ای گسترده علیه زیرساخت‌های کلیدی و مراکز رژیم جمهوری اسلامی سخن می‌گویند. حمله‌ای که بنا بر ارزیابی‌های مطرح‌شده، می‌تواند با هدف فلج‌سازی ساختار جمهوری اسلامی و حذف چهره‌های ارشد رژیم انجام شود.

کانال ۱۳ اسرائیل در گزارشی بر اساس ارزیابی‌های در ارتش خبر داده که پرزیدنت ترامپ در بازگشت از چین دستور حمله به رژیم جمهوری اسلامی را  صادر خواهد کرد تا برای سومین بار در کمتر از یک سال، این رژیم را غافلگیر کند.

کانال ۱۳ نوشت:

«هدف این است که به رژیم ایران ضربه وارد شود و جمهوری اسلامی از موضع ضعف به میز مذاکرات بازگردانده شود. طبق طرح‌ها، حمله برنامه‌ریزی‌شده شامل هدف قرار دادن زیرساخت‌های حاکمیتی، اهداف انرژی و نیروگاه‌ها خواهد بود.»

در ادامه این گزارش آمده است:

«برآورد می‌شود که نیروی هوایی در این حمله مشترک تلاش کند مقام‌های ارشد حکومت ایران را هدف قرار بدهد. ارتش اسرائیل امیدوار است جنگ تنها چند روز ادامه داشته باشد.»

دوباره امتحان کنید

کاخ سفید با انتشار پیام تند ترامپ هشدار داد: هیچ مماشاتی در کار نیست

گادتب: کاخ سفید در پیامی تازه در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار تصویری از دونالد …

دیلی تلگراف: مقام‌هایی در دولت ترامپ امارات را به تصرف جزیره لاوان تشویق کرده‌اند

دیلی تلگراف، این روزنامه بریتانیایی گزارش داده برخی مقام‌های دولت دونالد ترامپ از امارات متحده …