
گادتب: نیویورکتایمز فاش کرد جمهوری اسلامی شرط آغاز هرگونه مذاکره واقعی با دولت ترامپ را آزادسازی میلیاردها دلار پول بلوکهشده خود قرار داده است؛ رژیمی که از تمام شعارها و خط قرمزهایش عقب نشست اما از پول نه.
تهران حالا تقریباً همه چیز را فراموش کرده؛ از «انتقام خون فرماندهان و رهبرشان» گرفته تا شعارهای توخالی محور شرارت و نابودی اسرائیل. حزبالله زیر آتش اسرائیل له میشود، محور شرارت یکی پس از دیگری فرو میریزد و مقامات رژیم در کشورهای عربی منطقه دنبال مذاکرات تحقیرآمیز و التماس برای آزادسازی پول هستند. عراقچی و قالیباف نیز برای گرفتن میلیاردها دلار پول راهی دوحه شدهاند؛ چون رژیم بدون دسترسی به این منابع، حتی توان ادامه وضعیت فعلی را هم ندارد.
رژیمی که روزی از فتح منطقه حرف میزد، امروز فقط یک مطالبه دارد: پول. چون خوب میداند زیر فشار اقتصادی، خشم مردم و خطر فروپاشی داخلی قرار گرفته و اگر سفره انقلاب جمع شود، همانهایی که سالها کنار هم بودند، به جان هم خواهند افتاد.
ادتاج اتحادیه دمکراتیک ترک آذربایجان جنوبی