شنبه , ژوئن 6 2026
azfa
تازه ها

رئیس‌جمهور فنلاند، با انتقاد از کم‌رنگ شدن بحث عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا، خواستار بررسی جدی پیوستن آنکارا به این بلوک شد

گادتب: الکساندر استوب، رئیس‌جمهور فنلاند، با انتقاد از کم‌رنگ شدن بحث عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا، خواستار بررسی جدی پیوستن آنکارا به این بلوک شد و تأکید کرد که از منظر امنیتی، ترکیه باید تا حد امکان به اروپا نزدیک باشد.

استوب روز چهارشنبه در کنفرانسی در هلسینکی گفت اتحادیه اروپا باید در آینده از ۲۷ عضو فعلی به حدود ۴۰ عضو گسترش یابد. وی علاوه بر ترکیه، بریتانیا، کانادا، نروژ و ایسلند را نیز از کشورهای بالقوه برای عضویت در این بلوک دانست.

رئیس‌جمهور فنلاند اظهار داشت: «دیگر کسی درباره ترکیه صحبت نمی‌کند. ما باید به‌طور جدی درباره ترکیه فکر کنیم.» او افزود که شرایط امنیتی کنونی اروپا ایجاب می‌کند روابط با آنکارا بیش از گذشته تقویت شود.

ترکیه از سال‌ها پیش نامزد عضویت در اتحادیه اروپا است، اما روند مذاکرات الحاق به دلیل اختلافات سیاسی و موانع ایجادشده از سوی برخی اعضای اتحادیه عملاً متوقف شده است.

دوباره امتحان کنید

ادعاهای ایران مبنی بر آسیب رساندن به مقر ناوگان پنجم در بحرین کذب است

گادتب: سنتکام، فرماندهی مرکزی آمریکا، در تازه‌ترین پیام خود در مورد تحولات بامداد شنبه نوشت …

تأیید تحلیل «اوپن‌سورس اینتل» درباره پیامدهای محاصره دریایی جمهوری اسلامی توسط مایک والتز

گادتب: مایک والتز، سفیر ایالات متحده در سازمان ملل و مشاور پیشین امنیت ملی آمریکا، …