یکشنبه , سپتامبر 6 2026
azfa

اعتصاب غذای «عباس لسانی» و «یوسف کاری» در اوین در پی اعتراض به انتقال و شرایط نگهداری

گادتب: «عباس لسانی» و «یوسف کاری» از فعالین آزربایجانی محبوس در زندان اوین، امروز ۸ تیرماه ۱۴۰۵ در تماس با خانواده و نزدیکان خود اعلام کرده‌اند که از روز گذشته ۷ تیرماه دست به اعتصاب غذا زده‌اند.

این فعالین اعلام کرده‌اند تا زمان تحقق خواسته‌هایشان مبنی بر توقف انتقال به بندهای جداگانه، رعایت اصل تفکیک جرایم و اجرای آیین‌نامه زندان‌ها، به اعتصاب غذای خود ادامه خواهند داد.

بر اساس گزارش‌ها، این اقدام پس از آن صورت گرفته که صبح روز گذشته مسئولان زندان برای انتقال آنان به بندهای جداگانه در اندرزگاه ۷ مراجعه کرده بودند؛ موضوعی که پیش‌تر با هشدار و مخالفت این دو فعال روبه‌رو شده بود.

لسانی و کاری پیش‌تر نیز در اعتراض به روند رسیدگی قضایی، از حضور در جلسات دادگاه خودداری کرده و آن را «نمایشی و فاقد معیارهای دادرسی عادلانه» توصیف کرده بودند.

این دو فعال از زمان بازداشت تاکنون بارها بر عدم مشروعیت روند قضایی و ضرورت رعایت اصول دادرسی عادلانه تأکید کرده‌اند و همچنان در بند قرنطینه اندرزگاه ۷ زندان اوین نگهداری می‌شوند.

دوباره امتحان کنید

پرونده‌سازی جدید علیه علی بابایی؛ مجموع احکام حبس به ۷ سال و ۳ ماه رسید

گادتب: علی بابایی، فعال تورک آزربایجانی محبوس در زندان مرکزی تبریز، در پرونده‌ای جدید با …

شکست گروهک تروریستی حوثی و کنترل کامل نیروهای دولتی یمن بر حیس

گادتب: نیروهای دولت به‌رسمیت‌شناخته‌شده یمن اعلام کردند پس از درگیری‌های شدید با حوثی‌های مورد حمایت …