چهارشنبه , اکتبر 14 2026
azfa
تازه ها

سنتکام: آمریکا تاکنون مسیر ۵۵ کشتی تجاری را در محاصره دریایی جمهوری اسلامی تغییر داده است

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا اعلام کرد بیش از ۲۰ ناو جنگی این کشور برای پشتیبانی از مأموریت‌های نظامی، از جمله اجرای سخت‌گیرانه محاصره دریایی علیه رژیم تروریستی جمهوری اسلامی، در خاورمیانه مستقر هستند. سنتکام می‌گوید تا ۹ اوت، مسیر ۵۵ کشتی تجاری تغییر داده شده، دو کشتی از کار انداخته شده و دو کشتی نیز برای اطمینان از رعایت مقررات بازرسی شده‌اند.

سنتکام: «ملوانان آمریکایی در پل فرماندهی ناوشکن موشک‌انداز یواس‌اس راس با شناسه دی‌دی‌جی ۷۱، دیده‌بانی می‌کنند. ناوشکن راس یکی از بیش از ۲۰ ناو جنگی آمریکایی است که برای پشتیبانی از مأموریت‌های نظامی، از جمله اجرای سخت‌گیرانه محاصره دریایی آمریکا علیه جمهوری اسلامی، در خاورمیانه مستقر شده‌اند. تا ۹ اوت، سنتکام مسیر ۵۵ کشتی تجاری را تغییر داده، دو کشتی را از کار انداخته و برای اطمینان از رعایت مقررات، دو کشتی را سوار و بازرسی کرده است.»

دوباره امتحان کنید

سنتکام ادعای سپاه درباره کنترل تنگه هرمز را رد کرد: فرمانده نیروی دریایی سپاه اصلاً نیروی دریایی ندارد؛ کنترل تنگه در دست آمریکاست

فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) روز چهارشنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۵، در واکنشی صریح به …

گزارش اکسیوس از تماس‌های پیاپی ترامپ و نتانیاهو: حمله مشترک به اهداف نظامی و هسته‌ای ایران روی میز است

گادتب: به گزارش اکسیوس، بنیامین نتانیاهو در دو هفته گذشته چند بار با دونالد ترامپ …