دوشنبه , سپتامبر 14 2026
azfa
تازه ها

یوسف سلحشور برای اجرای حکم یک سال حبس به زندان مرکزی تبریز منتقل شد

گادتب: یوسف سلحشور، فعال آزربایجانی، پس از رد درخواست استفاده از پابند الکترونیکی، برای اجرای حکم یک سال حبس تعزیری به زندان مرکزی تبریز منتقل شد.

بر اساس رأی شعبه ۲۶ دادگاه تجدیدنظر استان آزربایجان شرقی، حکم یک سال حبس وی بابت اتهام‌های «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی» و «اخلال در نظم عمومی» عیناً تأیید و قطعی شده است.

دادگاه همچنین به عنوان مجازات تکمیلی، یوسف سلحشور را به دو سال ممنوعیت خروج از کشور و دو سال ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی محکوم کرده است.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، پیش از انتقال این فعال آزربایجانی به زندان، درخواست وی برای استفاده از پابند الکترونیکی و سپری کردن دوران محکومیت خارج از زندان مورد موافقت قرار نگرفته و رد شده است.

پرونده یوسف سلحشور به بازداشت او در سوم مردادماه ۱۴۰۰ بازمی‌گردد؛ زمانی که هم‌زمان با موج بازداشت فعالین آزربایجانی در تبریز، نیروهای امنیتی با مراجعه به منزل وی، او را بازداشت و بخشی از وسایل شخصی‌اش را نیز ضبط کردند.

سلحشور پس از حدود ۲۰ روز نگهداری در بازداشتگاه اداره اطلاعات تبریز و زندان مرکزی این شهر، با تودیع وثیقه به‌صورت موقت آزاد شده بود.

دوباره امتحان کنید

ترامپ گزارش ارسال تصاویر ماهواره‌ای پایگاه های آمریکا توسط چین به ایران را کم‌اهمیت جلوه داد

گادتب: دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، در واکنش به گزارشی درباره دریافت تصاویر ماهواره‌ای یک پایگاه …

حسین طائب بدون اطلاع دولت و فرماندهی سپاه دستور حمله به سه کشتی را داد و توافق با آمریکا فروپاشید

حسین طائب اطلاعات سپاه گادتب: روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی تازه از شکاف عمیق در ساختار …