پنج‌شنبه , اکتبر 15 2026
azfa
تازه ها

تانکرترکرز: انتقال ۲۵ میلیون بشکه نفت کشورهای خاورمیانه در عملیات گسترده در دریای عمان

گادتب: داده‌های ماهواره‌ای تانکرترکرز از فعالیت گسترده نفتکش‌ها در دریای عمان خبر می‌دهد؛ منطقه‌ای که طی ماه‌های اخیر به مرکز انتقال کشتی‌به‌کشتی نفت کشورهای خلیج فارس پس از خروج محموله‌ها از منطقه تنگه هرمز تبدیل شده است.

تانکرترکرز دست‌کم ۱۵ مجموعه عملیات انتقال را شناسایی کرده که حدود ۲۵ میلیون بشکه نفت خام، به‌اضافه مقداری فرآورده نفتی، در آنها حضور دارد.

این شرکت تاکید کرده نفت این محموله‌ها تقریباً از تمامی کشورهای منطقه به‌جز ایران سرچشمه گرفته است.

این عملیات در همان منطقه‌ای جریان دارد که پیشتر گزارش شده بود نفتکش‌ها با استفاده از سازوکار عبور و انتقال مورد حمایت آمریکا از تنگه هرمز، نفت کشورهای خلیج فارس را به بازارهای جهانی منتقل می‌کنند.

تانکرترکرز: «روز شلوغی در دریای عمان است؛ جایی که دست‌کم ۱۵ مجموعه عملیات انتقال کشتی‌به‌کشتی در حال انجام است. ما ۲۵ میلیون بشکه نفت خام، به‌اضافه مقداری فرآورده نفتی را شمارش کرده‌ایم. این نفت تقریباً از تمامی کشورهای منطقه، به‌جز ایران، سرچشمه می‌گیرد.»

دوباره امتحان کنید

تداوم محرومیت عباس لسانی از درمان؛ مخالفت دادیار ناظر زندان با اعزام این فعال آذربایجانی به بیمارستان

گادتب: عباس لسانی فعال حرکت ملی آذربایجان محبوس در زندان اوین در حالی وارد دوازدهمین …

گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگی (گادتب) آذربایجانا دستک بیاناتی یاییب

گادتب: گونئی آذربایجان دئموکراتیک تورک بیرلیگی (گادتب) آذربایجانا دستک بیاناتی یاییب. بیاناتی اولدوغو کیمی تقدیم …