چهارشنبه , سپتامبر 9 2026
azfa
تازه ها

محمدحسن‌نژاد: می‌خواهند تراختور را به خاطر ایستادگی جلوی اقلیت تمامیت‌خواه له کنند

گادتب: محمدحسن‌نژاد، سخنگوی هیأت‌مدیره باشگاه تراختور آذربایجان، در برنامه «۳۶۰» عادل فردوسی‌پور با تأکید بر وجود «اقلیت تمامیت‌خواه» در فوتبال جغرافیای ایران، گفت این جریان طی دهه‌ها تلاش کرده داوری‌ها و فضای تصمیم‌گیری فوتبال را در انحصار خود نگه دارد.

او افزود تراختور امروز در برابر این «تمامیت‌خواهی» و این اقلیت ایستاده و به همین دلیل هدف فشار و برخوردهای سنگین قرار گرفته است.

محمدحسن‌نژاد همچنین با اشاره به فحاشی علیه بازیکنان تراختور تأکید کرد اگر توهین و رفتار خارج از چارچوب محکوم است، این معیار باید برای همه یکسان باشد و نمی‌توان نسبت به فحاشی‌های گسترده علیه بیرانوند و شجاع خلیل‌زاده سکوت کرد، اما واکنش اعضای تراکتور آذربایجان را با شدیدترین برخوردها پاسخ داد.

وی گفت که خداد عزیزی صبرش لبریز شده است و برای مبارزه با این اقلیت تمامیت خواه چاره‌ای جز مبارزه منفی نمانده است.

گفتنی است، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران در تداوم دشمنی خود با تراختور آذربایجان، خداداد عزیزی، مدیر تیم تراکتور را ۴ ماه محروم کرد اما امید عالیشاه، بازیکن تیم گل‌گهر سیرجان را که آغازگر ماجرای تنش و درگیری‌های لفظی در بازی گذشته دو تیم بود را تنها ۴ جلسه محروم کرد.

دوباره امتحان کنید

جمهوری اسلامی با هر تلاش برای حمله به ناوهای آمریکا، نفتکش از دست خواهد داد

گادتب: مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به پرسشی درباره حملات آمریکا به نفتکش‌های …

تحریم‌های گسترده‌ای علیه صنعت هوانوردی جمهوری اسلامی؛ ۲۷ ایرلاین ایرانی زیر تیغ تحریم

گادتب: وزارت خزانه‌داری آمریکا در چارچوب عملیات «طرد اقتصادی»، تحریم‌های گسترده‌ای علیه صنعت هوانوردی جمهوری …