پنج‌شنبه , نوامبر 5 2026
azfa
تازه ها

آمریکا ۱۳ فرد و شرکت مرتبط با شبکه ثبت جعلی کشتی‌های ناوگان سایه جمهوری اسلامی را تحریم کرد

گادتب: وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ اعلام کرد که در چارچوب عملیات «طرد اقتصادی» دولت ترامپ، شبکه‌ای متشکل از ۱۳ فرد و شرکت مرتبط با صدور اسناد و ثبت جعلی کشتی‌های حامل نفت غیرقانونی جمهوری اسلامی هدف تحریم قرار گرفته‌اند.

واشینگتن همچنین یک شرکت مستقر در ترکیه را به دلیل ارائه خدمات زمینی به شرکت‌های هواپیمایی تحریم‌شده جمهوری اسلامی هدف قرار داده است.

به گفته وزارت خارجه آمریکا، هدف از این اقدامات قطع درآمدهایی است که جمهوری اسلامی برای تأمین مالی تروریسم، گسترش تسلیحات و حمایت از نیروهای نیابتی خود در خاورمیانه استفاده می‌کند.

توماس «تامی» پیگوت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: «امروز ایالات متحده علیه یک شبکه مجرمانه که پرچم‌های جعلی را به ناوگان سایه کشتی‌های رژیم جمهوری اسلامی می‌فروشد، اقدام می‌کند. ایالات متحده همچنین یک شرکت مستقر در ترکیه را که خدمات زمینی به شرکت‌های هواپیمایی تحریم‌شده ایرانی ارائه می‌دهد، هدف قرار داده است. وزارت خزانه‌داری آمریکا این اقدامات را در چارچوب عملیات «طرد اقتصادی»، کارزار دولت ترامپ برای قطع درآمدهایی که رژیم جمهوری اسلامی از آن‌ها برای تأمین مالی تروریسم، گسترش تسلیحات و نیروهای نیابتی خود در سراسر خاورمیانه استفاده می‌کند، انجام می‌دهد.

برای بیش از یک دهه، سونیل کومار شارما، مستقر در هند، و همسرش جاسپریت پریتی شهید، شرکت‌هایی تأسیس کرده‌اند که خود را به‌عنوان مراجع ثبت پرچم کشتی‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات دریایی کشورها و قلمروهایی مانند گویان، اسواتینی، آروبا، مالی، موزامبیک، مالاوی، سینت مارتن و تیمور شرقی جا می‌زنند. این شرکت‌ها اسناد ثبت و گواهی‌های جعلی را به کشتی‌های حامل نفت غیرقانونی جمهوری اسلامی فروخته‌اند. بیشتر دولت‌های این کشورها و قلمروها به‌طور علنی هرگونه ارتباط با این مراجع ثبت جعلی را رد کرده‌اند.

اقدام امروز ۱۳ فرد و شرکت عضو شبکه شارما را هدف قرار می‌دهد. ما از دولت‌هایی که این طرح‌های متقلبانه را افشا کرده‌اند، قدردانی می‌کنیم. از کشورهای صاحب پرچم، مقام‌های بندری و صنعت دریانوردی می‌خواهیم که اعتبار ثبت کشتی‌ها را بررسی کنند و از ورود کشتی‌های ناوگان سایه به آب‌ها و بنادر خود جلوگیری کنند.

تحریم‌هایی که امروز اعمال می‌شوند، بر اساس فرمان اجرایی شماره ۱۳۹۰۲ صورت می‌گیرند؛ فرمانی که بخش‌های نفت، پتروشیمی و هوانوردی ایران را در کنار دیگر بخش‌های کلیدی اقتصاد این کشور هدف قرار می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر درباره اقدام امروز، لطفاً به بیانیه مطبوعاتی وزارت خزانه‌داری آمریکا مراجعه کنید.»

دوباره امتحان کنید

یوهان واده‌فول: تهران برای سلاح هسته‌ای آماده می‌شود؛ واکنش نظامی ضروری است

گادتب: دولت آلمان واکنش نظامی به جمهوری اسلامی را «متأسفانه» ضروری می‌داند. یوهان واده‌فول، وزیر …

نتیجه اعتراض به تغییر عنوان «فرش تورکی» به «فرش پرشین» در لندن-ویدئو

فرش دستباف نقش سالاری گادتب: در بسیاری از کشورهای جهان، از عنوان «فرش پرشین » …