چهارشنبه , سپتامبر 30 2026
azfa
تازه ها

دیوارنویسی گسترده در اعتراض به سخنان نژادپرستانه وزیر آموزش و پرورش رژیم در چایپارا- تصویر

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، در تداوم اعتراض به اظهارات نژادپراستانه وزیر آموزش و پروش رژیم نژادپرست و اشغالگر فارس فعالین ملی و مدنی شهر «چایپارا» واقع در استان آذربایجان غربی دست به دیوارنویسی گسترده زدند.

فعالین شهر چایپارا با نوشتن جملاتی مانند، «زبان ترکی خط قرمز من است» و «فعالین ملی مدنی آذربایجان را آزاد کنید» ضمن اعلام انزجار از اظهارات نژادپراستانه وزیر آموزش و پروش رژیم، خواستار آزادی زندانیان سیاسی آذربایجان شدند.

گفتنی است دکتر لطیف حسنی، مهندس سیامک میرزائی، جعفر رستمی، ابراهیم نوری، کیومرث اسلامی، امیر ستاری و غلام قلی زاده از فعالان ملی و مدنی آذربایجان هستند که در زندان و بازداشتگاهای رژیم نژادپرست و اشغالگر فارس قرار دارند.

قبل از این در شهرهای دیگر آذربایجان چون تبریز، اردبیل و پارس آباد موغان هم فعالین ملی و مدنی با دیوارنویسی گسترده، به اظهارات نژادپرستانه وزیر آموزش و پروش رژیم اعتراض کرده بودند.

دوباره امتحان کنید

ترکیه اولین کشور ناتو با موشک بالستیک هایپرسونیک

گادتب: انتظار می‌رود موشک «تایفون بلوک-۴» به‌زودی به زرادخانه نیروهای مسلح ترکیه اضافه شود. با …

ترامپ: جمهوری اسلامی در وضعیت بسیار بدی است و سرانجام تسلیم خواهد شد

گادتب: دونالد ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تسلیم جمهوری اسلامی گفت هنوز نمی‌داند …

دیدگاهتان را بنویسید