شنبه , می 9 2026
azfa

اسناد و مدارک مهاجرت کردها به آذربایجان غربی – ویدئو

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، کردهای کولی که به آذربایجان غربی مهاجرت کرده اند حالا به آذربایجان که به آنها پناه داده ادعای ارضی مطرح می نمایند. اما اسناد زیادی در مورد مهاجر بودن کردهای تروریست در آذربایجان وجود دارد که در ویدئوی زیر به برخی از دلایل و اسناد اشاره می گردد.

ضمناً بر کسی پوشیده نیست که کردها نه تنها در آذربایجان غربی، حتی در استان کردستان جعلی باصطلاح ایران و کرمانشاه هم مهاجرانی هستند که اگر حدود 400 سال به منظره این مناطق نظری بیاندازیم اثری از کرد دیده نمی شود. چنانکه علیرغم تغییر نام مکان ها، روستاها و شهرهای مناطق مذکور باز هم حدود 70-80 درصد نام های جغرافیایی حتی کردستان و کرمانشاه هم ترکی می باشد.

ضمناً در منابع تاریخی قرون وسطی هم نه تنها کردستان جعلی ایران و کرمانشاه، حتی اراضی زیادی تا سواحل دجله و فراط به عنوان اراضی آذربایجان معرفی می گردد.

علاوه بر مهاجرتهای گروهی و تدریجی کردها به اراضی تاریخی آذربایجان، در دوره معاصر در زمان شاه و رژیم جمهوری اسلامی هم اکراد زیادی از عراق به آذربایجان جنوبی مهاجرت کرده و اسکان داده شده اند که در فیلم های مستند زیر به این مورد اشاره می گردد.

متاسفانه این مهاجران کرد که ملت ترک آذربایجان به آنها پناه داده حال به بلای جان آذربایجان تبدیل و صاحب خانه را میهمان می نامند.

دوباره امتحان کنید

تداوم توقیف املاک فعالان سیاسی توسط رژیم نژادپرست فارس

گادتب: سخنگوی قوه قضائیه رژیم نژادپرست فارس از توقیف ۲۶۲ فقره ملک در نقاط مختلف …

امضای قراردادهای فروش 8 میلیارد دلاری در نمایشگاه صنایع دفاعی و هوا و فضای ترکیه

گادتب: شرکت‌های ترکیه‌ای طی سه روز اول نمایشگاه بین‌المللی صنایع دفاعی و هوا و فضای …

دیدگاهتان را بنویسید