شنبه , آوریل 25 2026
azfa

مستندهایی دیگر از مهاجرت و اسکان کردها در آذربایجان- ویدئو

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، در تاریخ، چنین روزی از سال1988 کردهای عراق فراری از عراق در مرز ترکیه و آذربایجان جنوبی خواهان وارد شدن به خاک ترکیه و آذربایجان بودند و این مهاجران پناهنده که مورد لطف ترکهای آذربایجان قرار گرفتند، حال خواهان اشغال خاکی هستند که مهمان آن شدند.

بر کسی پوشیده نیست که کردها نه تنها در آذربایجان غربی، حتی در استان کردستان جعلی باصطلاح ایران و کرمانشاه هم مهاجرانی هستند که اگر حدود 400 سال به منظره این مناطق نظری بیاندازیم اثری از کرد دیده نمی شود. چنانکه علیرغم تغییر نام مکان ها، روستاها و شهرهای مناطق مذکور باز هم حدود 70-80 درصد نام های جغرافیایی حتی کردستان و کرمانشاه هم ترکی می باشد.

ضمناً در منابع تاریخی قرون وسطی هم نه تنها کردستان جعلی ایران و کرمانشاه، حتی اراضی زیادی تا سواحل دجله و فراط به عنوان اراضی آذربایجان معرفی می گردد.

علاوه بر مهاجرتهای گروهی و تدریجی کردها به اراضی تاریخی آذربایجان، در دوره معاصر در زمان شاه و رژیم جمهوری اسلامی هم اکراد زیادی از عراق به آذربایجان جنوبی مهاجرت کرده و اسکان داده شده اند که در فیلم های مستند زیر به این مورد اشاره می گردد.

متاسفانه این مهاجران کرد که ملت ترک آذربایجان به آنها پناه داده حال به بلای جان آذربایجان تبدیل و صاحب خانه را میهمان می نامند.

 

دوباره امتحان کنید

اخبار ضد و نقیض در مورد مذاکرات دوباره بین آمریکا و رژیم ایران

گادتب: در حالیکه کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید روز جمعه تأیید کرد که استیو ویتکاف، …

تصمیم بریتانیا برای تحریم سپاه پاسداران

گادتب: نخست‌وزیر بریتانیا از تصمیمش برای معرفی مقرراتی تازه با هدف تحریم سپاه پاسداران خبر …

دیدگاهتان را بنویسید