شنبه , آوریل 25 2026
azfa

یورش ماموران رژیم نژادپرست فارس به منزل پدری اولدوز قاسمی و تلاش برای بازداشت وی

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، پلیس اطلاعات رژیم نژادپرست فارس در نه پله اورمیه صبح سه‌شنبه 13 شهریور 1397 به خانه پدری اولدوز قاسمی فعال ملی و مدنی آذربایجان  هجوم و خانواده وی را تهدید کردند.

مامورین امنیتی رژیم در یک اقدام غیر قانونی، بدون نشان دادن حکم تفتیش، با زور وارد منزل پدری خانم اولدوز قاسمی شده‌اند.

مامورین رژیم نژادپرست فارس در جریان این تفتیش بدون حکم قضایی، کلیه کتاب‌ها و وسایل الکترونیکی ارتباطی موجود در خانه را ضبط و با خود می‌برند.

مامورین با تهدید و نشان دادن کاغذی تحت عنوان «احضاریه»، از مادر اولدوز قاسمی خواسته‌اند تا فرزندش صبح چهارشنبه 14 شهریور 1397 به اداره پلیس اطلاعات رژیم در «دوققوز پله» واقع در اورمیه مراجعه کند. آنها تهدید کردند که اگر اولدوز قاسمی فردا به پلیس اطلاعات مراجعه نکند، تبعات سنگینی بابت این موضوع پرداخت خواهند کرد.

گفتنی است خانم اولدوز قاسمی تاکنون چندین بار به دلیل فعالیت‌های مدنی در راه احقاق حقوق ملی و مدنی ترکان آذربایجان جنوبی بازداشت شده است.

 

دوباره امتحان کنید

سنتکام یک کشتی دیگر با پرچم ایران را توقیف کرد

گادتب: فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام می‌گوید که ناوشکن موشک‌انداز «یواس‌اس‌ رافائل پرالتا» یک کشتی با …

موسسه مطالعات جنگ: جریان تندرو احمد وحیدی در نبرد قدرت داخلی پیروز شده است

گادتب: موسسه مطالعات جنگ در مورد تقابل جناح‌های سیاسی در جمهوری اسلامی نوشت احمد وحیدی، …

دیدگاهتان را بنویسید