پنج‌شنبه , ژوئن 25 2026
azfa
تازه ها

قدغن کردن موسیقی بومی ترکی در قزوین آذربایجان و دادن مجوز به موسیقی غیربومی کردی

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، رژیم نژادپرست و ترک ستیز فارس موسیقی بومی ترکی در قزوین را که جزو اراضی تاریخی آذربایجان می باشد قدغن نموده است. رژیم حتی مجوز دایرشدن کلاسهای موسیقی ترکی را هم نمی دهد.

با وجود قدغن نمودن موسیقی ترکی در یک منطقه ترک نشین، رژیم به اجرای موسیقی کردی در قزوین که یک استان و شهر ترک نشین و آذربایجانی می باشد مجوز می دهد. حتی برای موسیقی کُردی درشهر ترک قزوین کلاس وجشنواره‌های کشوری برگزار می شود.

این اقدام پلید و غیرانسانی رژیم نژادپرست و ترک ستیز فارس مغاییر با تمام ارزشهای بشری بوده و توطئه و دشمنی علیه آذربایجان محسوب می گردد. متاسفانه اکراد بیشعور هم در این مسئله به آلت دست فارسهای نژادپرست و اشغالگر تبدیل می شوند و غافلند که رژیم بدینوسیله تلاش می کند تا مبارزات ملل غیرفارس برای رهایی از زندان فارس را تضعیف نماید.

دوباره امتحان کنید

سنای آمریکا با بررسی دوباره طرح محدود کردن اختیارات جنگی ترامپ درباره ایران مخالفت کرد

گادتب: سنای آمریکا در یک رأی‌گیری جدید، با ۵۰ رأی مخالف در مقابل ۴۷ رأی …

روبیو هشدار داد: تبدیل لفاظی‌ها به تهدید کشتی‌ها و اختلال در کشتیرانی، نقض توافق است و آمریکا برخورد می‌کند

گادتب: مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در منامه تأکید کرد که واشنگتن اظهارات رسانه‌ای و …

دیدگاهتان را بنویسید