شنبه , اکتبر 24 2026
azfa
تازه ها

آخرین هشدار اردوغان به کردهای تروریست سوری

‍گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، امروز جمعه برای آخرین بار گروه های تروریستی حاضر در شرق فرات را تهدید کرد و عنوان داشت که ارتش ترکیه این منطقه را ار وجود تروریست ها پاک کردده و آن را به صاحبان اصلیش باز می گرداند.

وی پیشتر نیز در سخنرانی خود در جمع نیروهای ویژه ترکیه اظهار کرد: امیدواریم که به زودی با کمک شما، لانه‌های تروریست‌ها در شرق فرات را نابود کنیم.

رئیس جمهوری ترکیه خاطرنشان کرد: گروهی های تروریستی کرد منبج را ترک نکرده‌اند و ترکیه اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

کنترل مناطق شرقی فرات در سوریه در دست گروهی های تروریستی کرد می‌داند.

ترکیه و نیروهای هم‌پیمانش عملیاتی با نام شاخه زیتون را در عفرین سوریه صورت دادند تا مرز ترکیه و سوریه را از شبه‌نظامیان یگان‌های مدافع خلق پاکسازی کنند. ترکیه در ماه مارس اعلام کرد که عفرین در کنترل کامل نیروهای ترکیه قرار دارد.

دوباره امتحان کنید

تورکیه خواستار به رسمیت شناخته شدن مفتی‌های منتخب اقلیت تورک از سوی یونان شد

گادتب: وزارت امور خارجه ترکیه:   یونان همچنان با انتصاب مفتی‌های خودخوانده در کوموتینی و زانتی، …

تداوم بلاتکلیفی رانندگان شهرداری تبریز و تهدید به برکناری

گادتب: نزدیک به دو ماه پس از اعتراض رانندگان شاغل در مناطق ده‌گانه شهرداری تبریز …

دیدگاهتان را بنویسید