دوشنبه , می 4 2026
azfa
تازه ها

توطئه رژیم: سمیناری با نام وحدت اقوام در غرب آذربایجان

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، رژیم نژادپرست و اشغالگر فارس با هدف کردستان سازی غرب آذربایجان با بکارگیری اکراد مهاجر و تروریستها دست به توطئه ای دیگر می زند. با انتصاب استاندار کرد و غیربومی به آذربایجان غربی فرآیند مذکور تشدید یافت و حال استاندار غیربومی و ضدآذربایجانی استان آذربایجان غربی نیات پلید رژیم و اکراد تروریست را در آذربایجان غربی عملی می کنند.

گفته می شود استاندار غیر بومی غرب آزربایجان به دنبال دعوت از نمایندگان گروهگ های تروریستی از اقلیمک شمال عراق به اورمیه در صدد مصادره غرب آزربایجان به نفع گروهک های تروریستی است.

این در حالیست که آذربایجان غربی یک ملت بومی و اکثریت دارد و آن هم ترکان آذربایجانی است و اکراد با اهداف پلید رژیم از عراق و غیره با این بخش از آذربایجان کوچانده شده اند.

حال باید پرسید چرا این مراسم در تهران، اصفهان، مشهد و شیراز برگزار نمی گردد . مگر در تهران اهل سنت، ارمنی، یهودی، ترک،  کرد …. زندگی نمی کنند؟ در اصفهان همراه فارسها هزاران ترک، ارمنی و غیره زندگی می کنند.

دوباره امتحان کنید

طراحی مکانیزم کنترل و راستی‌آزمایی برای بازگشت اعضای پ‌ک‌ک توسط ترکیه

گادتب: در ادامه تلاش‌های آنکارا برای پایان دادن به تهدیدات امنیتی، نهادهای مسئول در حال …

بازدید فرمانده سنتکام از ناو تهاجمی آبی‌خاکی و نیروهای آمریکایی در دریای عرب

گادتب: در ادامه حضور فشرده نظامی ایالات متحده در منطقه، فرمانده فرماندهی مرکزی آمریکا – …

دیدگاهتان را بنویسید