چهارشنبه , فوریه 5 2025
azfa
تازه ها

موشکهای نقطه زن ارسالی رژیم نژادپرست فارس برای تروریستهای حماس به دست داعش افتاد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب،  تروریستهای داعش در شبه جزیره سینا توانسته‌اند بر محموله بزرگ تسلیحاتی حکومت ایران که به صورت قاچاق برای حماس فرستاده میشد دست یابند و آن را به نفع خود مصادره کنند.

جمهوری اسلامی در حمایت از تروریسم در منطقه ده‌ها کاروان سلاح و جنگ افزار بزرگ را از طرق مختلف برای حماس و سازمانهای تروریستی دیگر در غزه از طریق شبه جزیره سینا ارسال نموده است.

این محموله‌ها از طریق سودان و از طریق تونل‌های زیر زمینی به غزه منتقل میشده است.

روزنامه “الجریده” چاپ قاهره، از قول یک مقام امنیتی ارشد مصری، که نامش را نبرد، نوشت که این محموله شامل موشکهای نقطه زن بوده که اخیرا در ایران تکمیل گردیده و اکنون رژیم می کوشد آن ها را به دست عوامل خود در غزه نیز برساند.

سرکردگان حماس در هفته های اخیر تهدید کرده بودند که آنان موشک های دقیق تری با برد بیشتر در اختیار دارند و می تواند آن ها را به سوی نواحی پرجمعیت در مرکز اسرائیل شلیک کنند.

مقامات مصری نسبت به این موضوع اظهار نگرانی شدید کرده اند.

دوباره امتحان کنید

یک سال گذشت؛ فعالین آزربایجانی محبوس در زندان ائوین وارد «دومین سال» بازداشت شدند

گادتب: «آیاز سیف خواه»، «آراز امان»، «مرتضی پروین»، «طاهر نقوی»، «حسین پیری»، «باقر حاجی‌زاده» و …

مصاحبه جناب آقای اژدر تقی زاده دبیر کل اتحادیه دمکراتیک ترک آذربایجان جنوبی با کانال تلویزیونی یوتوب احواز “اینس تی وی” – ویدئو

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، جناب آقای اژدر تقی زاده دبیر کل اتحادیه دمکراتیک ترک …

دیدگاهتان را بنویسید