شنبه , آگوست 22 2026
azfa
تازه ها

دستهای پشت پرده رژیم استوکس را از تراختور جدا کرد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، آنتونی استوکس، مهاجم ایرلندی تیراختور که در تعطیلات لیگ برتر به مرخصی رفته بود، با تاخیری ۱۰ روزه به تبریز برگشت و تا امروز از سوی کادرفنی در اختیار باشگاه قرار داده شده بود تا در مورد وضعیتش تصمیم‌گیری شود.

استوکس در دیدار حساس با پرسپولیس هم جایی در جمع سرخپوشان آذربایجان نداشت و تقوی بدون او تیمش را ارنج کرد تا نشان دهد اوضاع برای ادامه همکاری طرفین چندان مساعد نیست.

در همین راستا، جلسه رسیدگی به وضعیت استوکس در باشگاه تیراختور برگزار شد و این جلسه به شکلی پیش رفت که طرفین برای ادامه همکاری به توافق نرسیده و تصمیم به جدایی مهاجم ایرلندی از جمع تراکتورسازان گرفته شد.

بدین ترتیب استوکس پس از فسخ قرارداد خود با تیراختور ساعتی پیش تبریز را ترک کرد و به کشورش بازگشت تا داستان او و سرخپوشان آذربایجان پایانی تلخ‌تر از چیزی که قابل تصور بود داشته باشد.

 

دوباره امتحان کنید

بیست‌وششمین سالگرد درگذشت ابوالفضل ائلچی‌بی؛ نامی ماندگار در تاریخ مبارزه ملی آزربایجان

گادتب: ۲۶ سال از درگذشت «ابوالفضل ائلچی‌بی»، از رهبران جنبش ملی آزربایجان و رئیس‌جمهور پیشین …

رکابزنی از تبریز تا تیکان‌تپه با هدف شرکت در فستیوال فرهنگی کوراوغلو چملی‌گؤل

گادتب: به گزارش یازاکو، محسن رضوانی‌اصل، دوچرخه‌سوار تبریزی، از صبح فردا یکشنبه اول شهریور ۱۴۰۵ …

دیدگاهتان را بنویسید