گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، صدیف بدری نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین گفت:می گویند باید اصل 44 را اجرای کنیم ماموریم و معذور و به بهانه خصوصی سازی بیت المال را تاراج می کنند و تاکنون در هر واگذاری این موضوع محرز شده است.
صدیف بدری، با اشاره به اینکه سازمان خصوصی سازی نحوه واگذاری کشت و صنعت مغان را قانونی می داند اظهار داشت: نحوه ارزیابی و قیمت گذاری کشت و صنعت مغان به درستی انجام نشده است و قیمت واقعی باید بر براساس ارزیابی دارایی کشت صنعت مغان انجام می گرفت.
وی افزود: سازمان خصوصی سازی متاسفانه در واگذاری کشت صنعت مغان لجبازی می کند ولی با اهرم تحقیق و تفحص مجلس این موضوع را پیگیریم تا ترمزی در مقابل اقدامات غیر منطقی باشد.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس با اشاره به تصویب تحقیق و تفحص درباره چگونگی و نحوه واگذاری کشت و صنعت مغان در مجلس شورای اسلامی گفت: پوری حسینی رییس سازمان خصوصی سازی در کمسیون اقتصادی نتوانست به سوالات نمایندگان جواب قانع کننده ای بدهد و به این خاطر کمیسیون اقتصادی با اکثریت قاطع به تحقیق و تفحص رای دادند؛ امیداویم با پیگیری نمایندگان مجلس که بنده نیز جزو آنها هستم در صحن مجلس نیز رای لازم به تحقیق و تفحص داده شود.
بدری از وجود برخی افراد پشت پرده در نحوه واگذاری و قیمتگذاری کشت و صنعت مغان خبر داد و گفت: امید میرود با آغاز تحقیقات و ارزیابی در این زمینه بسیاری از پنهانکاری و مسائلی که پشت پرده واگذاری این شرکت عظیم محلی وجود داشت برملا شود.
باید قبل از واگذاری کشت و صنعت مغان حقوق معارضین شفاف می شد
وی اضافه کرد: حقوق عشایر اهالی که در حفظ و حراست این بنگاه اقتصادی از هیچ زحمتی دریغ نکرده اند و حقوق قانونی دارند باید قبل از واگذاری شفاف می شد ؛یکی از موضوعات مورد بحث ما تعیین و تکلیف حقوق عشایر و صاحبان زمین در کشت صنعت مغان بود که متاسفانه بدون رعایت این موارد نشر آگهی کردند.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس اضافه کرد: متاسفانه همانطور که در مصاحبه های رییس سازمان دیدیم می خواهند با لج و لجبازی کارها را پیش ببرند و به منطق و نظر کارشناسی اعتقادی ندارند.
بدری گفت: می گویند باید اصل ۴۴ را اجرای کنیم ماموریم و معذور و به بهانه خصوصی سازی بیت المال را تارج می کنند و تاکنون در هر واگذاری این موضوع محرز شده است.
وی اظهار داشت: ساز و کار واگذاری می توانست بصورت تعاونی های مردم محور شکل گیرد و در اداره این بنگاه اقتصادی بزرگ مردم منطقه سهیم می شدند.
بهرهمندی ۹۰ درصدی استان از درآمد حاصل از فروش کشت و صنعت باید لحاظ شود
بدری در خصوص درآمد فروش کشت و صنعت مغان نیز گفت: درآمد حاصله از فروش کشت و صنعت قاعدتا به خزانه دولت واریز میشود ولی باید ۹۰ درصد درآمد حاصل از فروش این بنگاه اقتصادی را در پروژههای زیرساختی استان به صورت تهاتری هزینه شود.