شنبه , می 18 2024
azfa

اعتراف به خطر تخریب بازار تاریخی اردبیل

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، در نتیجه بی توجهی بازار تاریخی حاج یوسف که از بناهای تاریخی می باشد بجای مرمت و بازسازی با خطر تخریب مواجه گردیده است.

علیرضا پوستی رئیس شورای شهر اردبیل ضمن اعتراف به این مسئله بیان کرد: بازار حاج یوسف از جمله بناهای تاریخی اما فرسوده‌ای است که حتی خطر تخریب آن بیش از سایر مجموعه‌ها گوشزد شده و انتظار می‌رود قبل از اینکه اتفاق ناگواری متوجه کسبه و اهالی بازار و عموم مردم شود با همت اهالی بازار این مجموعه مورد مرمت و بازسازی قرار گیرد.

علیرضا پوستی در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار کرد: به دنبال سفر مدیرعامل بانک ملی به استان اردبیل پیشنهاد بازسازی بازار تاریخی اردبیل از سوی امام جمعه این شهر ارائه شد که با استقبال مدیرعامل بانک ملی برای تامین منابع موردنیاز به منظور بازسازی بازار تاریخی روبرو شد؛ امیدواریم با بهره‌گیری از ظرفیت بخش خصوصی این کار به شکل شایسته فراهم آید.

وی ورود اعضای شورای شهر را به موضوع بازسازی و احیای بازار تاریخی و کاروانسراهای تاریخی در اردبیل یادآور شد و خاطرنشان کرد: شورای پنجم از همان بدو فعالیت خود با بازدید چندین باره از بازار تاریخی اردبیل سعی کرده تا در جریان مشکلات و نارسایی‌های پیش رو در احیای این مجموعه قرار گیرد که با توجه به ورود گردشگران بیشمار به این شهر انتظار می‌رود هم بازار و هم کاروانسرا و تیمچه‌ها احیا شده و زمینه رونق این مجموعه‌ها را شاهد باشیم.

پوستی گفت: در این زمینه انتظار داریم که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نیز با مشارکت بخش خصوصی ورود پیدا کنند تا بازسازی و رونق مجدد بازار و کاروانسراها را شاهد باشیم.

وی تصریح کرد: ما حتی در این مجموعه‌ها با برخی نارساییها در سیستم گرمایشی و روشنایی و همچنین خطر حریق روبرو هستیم که ضرورت دارد با هم بانک ملی و درخواستی که امام جمعه اردبیل از مدیرعامل بانک داشتند با پرداخت منابع و تسهیلات ارزان قیمت، زمینه اجرای طرح‌های بازسازی و بازآفرینی در این بنای تاریخی فراهم شده و بخشی از دغدغه‌های ما در فعالیت کسبه و حضور گردشگران برطرف شود.

رئیس شورای شهر اردبیل گفت: در بسیاری از استان‌ها، میراث فرهنگی و بناهای تاریخی به ویژه کاروانسراها و بازارهای مخروبه و تاریخی، بازسازی شده تا در کنار رونق بازار، فضاهای تفریحی و گردشگری متعدد ایجاد شود. احیای این مجموعه‌ها نه تنها به رونق اقتصادی کمک خواهد کرد بلکه به گذران اوقات فراغت مردم و خرید از بازار و افزایش درآمد کسبه منجر شده و به نوعی وضعیت متفاوتی را در فعالیت‌های اقتصادی استان اردبیل شاهد خواهیم بود.

دوباره امتحان کنید

ترکیه در سال 2026 صاحب ناوگان هوایی جنگ الکترونیک تخصصی می شود

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، ترکیه در سال 2026 صاحب ناوگان هوایی جنگ الکترونیک تخصصی …

آغ‌بولاق سلماس آخرین قربانی سیاست صدساله حذف هویت تورکی آذربایجان؛ مردم منطقه با مخدوش کردن تابلو روستا خواستای بازگردانده شدن نام تورکی هستند

گادتب: به گزارش مرکز گادتب، جوانان تورک آذربایجان ساکن سلماس آذربایجان غربی، دیروز ۲۸ اردیبهشت …

دیدگاهتان را بنویسید