جمعه , اکتبر 2 2026
azfa

آزادی موقت فعالین آذربایجان بازداشت شده در سراب به قید وثیقه

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، فعالین ملی و مدنی آذربایجان در شهر سراب پس از چند روز بازداشت در بازداشت‌گاه‌های تبریز و سراب به قید وثیقه به طور موقت آزاد شدند.

این فعالین ملی آزربایجان در شهرستان سراب پس از چند روز بازداشت در بازداشت‌گاه‌های وزارت اطلاعات در شهرستان سراب و تبریز به قید وثیقه ۱۵ میلیونی و ۳۰ میلیون تومانی به طور موقت آزاد شده اند.

گفتنی است روز سه‌شنبه ۱۱ دی ماه ۱۳۹۷ ماموران وزارت اطلاعات چهار تن از فعالین ملی آزربایجان از جمله سهند معالی، محمد رنجبری، حیدر مزینی و وحید نوراحمدی را در شهرستان سراب دستگیر کردند. فعالین ملی آزربایجان پس از گذراندن ۳ روز بازداشت در اداره اطلاعات شهرستان سراب با وثیقه ۱۵ میلیون تومانی و سهند معالی با وثیقه ۳۰ میلیون تومانی به طور موقت آزاد شدند.

پس از یک روز از آزادی موقت فعالین ملی در سراب، سهند معالی فعال ملی آزربایجان بار دیگر توسط مامورین امنیتی جمهوری اسلامی ایران بازداشت و به بازداشت‌گاه اداره اطلاعات در تبریز منتقل گردید. پس از ۵ روز بازداشت و بازجویی در بازداشت‌گاه اداره اطلاعات تبریز آزاد گردید.

سهند معالی از فعالین ملی آزربایجان در شهرستان سراب بارهابه دلیل فعالیت‌های ملی توسط نیروهای امنیتی و قضایی ایران بازداشت و به حبس محکوم شده است.

 

دوباره امتحان کنید

«شب ادبیات ترکی» در تهران برگزار شد

گادتب: برنامه «شب ادبیات ترکی» با هدف معرفی آثار ادبیات ترکیه و بررسی پیوندهای تاریخی، …

سرگردانی نفتکش های ایران در اقیانوسها

گادتب: وال‌استریت ژورنال گزارش داده کارزار فشار آمریکا علیه صادرات نفت جمهوری اسلامی، حدود ۲۰ …

دیدگاهتان را بنویسید