جمعه , اکتبر 2 2026
azfa

توقیف ۱۰ نشریه دانشجویی در دوره ریاست جمهوری روحانی

توقیف ۱۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های مختلف در ماه‌های اخیر و برخورد انضباطی با ۸ نشریه دیگر تنها در دو دانشگاه امیر کبیر و علم و صنعت، نگرانی‌هایی ها را برای فعالان دانشجویی به وجود آورده است.

محمد حسن احمدی عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم و مدیرمسئول نشریه دانشجویی سلام نو در دانشگاه تهران روز سه شنبه ۳۰ بهمن با اعلام این مطلب به خبرگزاری ایرنا از عملکرد دولت و وزارت علوم در مورد حفاظت از حقوق دانشجویان انتقاد کرد.

او با بیان اینکه شتابزدگی مسئولان دانشگاه علم و صنعت در برخورد با نشریات دانشجویی دانشجویان را شگفت زده کرده است، گفت روندی که برخی دانشگاه‌ها در مواجهه با نشریات دانشجویی در پیش گرفته اند، مخالف مقررات ناظر بر نشریات دانشجویی است.

این برخوردها در حالیست که حسن روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود وعده داده بود اجازه نمی دهد فضایی دانشگاهها امنیتی شود.

اطر نشان می سازیم که ؛ نشریه دانشجویی ائلین دانشگاه مراغه که به همت فعالین جنبش دانشجویی آزربایجان جنوبی در این دانشگاه منتشر می گردید نیز از چند ماه پیش قربانی نگاه امنیتی مانقوردان شوونیسم فارس در این دانشگاه گردید و بر پایه اتهاماتی همچون ناسیونالیزم و ایجاد شکاف قومیتی، خروج نشریه از زمینه انتشار، تجزیه طلبی و… توقیف گردید!

دوباره امتحان کنید

ترامپ: جمهوری اسلامی یا «کاری درست و هوشمندانه» انجام می‌دهد یا مدت زیادی دوام نخواهد آورد

گادتب: دونالد ترامپ در ادامه اظهارات خود درباره جنگ و برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی گفت …

توقف کامل صادرات نفت ایران همزمان با عبور صادرات نفت کشورهای عربی از سطح پیش از جنگ

گادتب: صادرات نفت ایران در حالی عملا متوقف شده است، که داده‌های تازه شرکت اطلاعات …

دیدگاهتان را بنویسید