دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

مهدی کوخیان فعال مدنی آذربایجان تحت شکنجه قرار دارد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، مهدی کوخیان، فعال مدنی و مدیر کانال تلگرامی “شهر خبر ملکان” که از مورخ۱۹ فروردین توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به بازداشتگاه اطلاعات در ملکان منتقل شده بود، طی مورخ۲۴فروردین به زندان مراغه منتقل شد.

منابع خبری به انتقال مهدی کوخیان از زندان مراغه به بازداشتگاه اطلاعات در شهر مراغه خبر میدهند و گفته میشود وی تحت شکنجه برای اعتراف گیری قرار دارد.

به گفته نزدیکان آقای کوخیان، بازداشت وی با دخالت سلمان_خدادادی ، نماینده مردم ملکان در مجلس که سال گذشته پرونده تجاوز جنسی وی و ماجرای مرگ مشکوک زهرا نویدپور ” قربانی این تجاوز خبرساز شده بود صورت گرفته و مشخص نیست چه سناریویی برای مهدی کوخیان در دست دارد. با این حال از دلایل بازداشت وی کماکان اطلاع دقیقی در دست نیست.

پیش تر آقای کوخیان که از روز سه‌شنبه ۲۰ فروردین‌ماه یک روز پس از بازداشت طی تماس کوتاهی با خانواده از اعتصاب غذای خود در شرایط خارج از زندان خبر داده بود.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …

دیدگاهتان را بنویسید