یکشنبه , می 10 2026
azfa
تازه ها

عباس لسانی فعال ملی و مدنی آذربایجان دست به اعتصاب غذا زد

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، عباس لسانی زندانی سیاسی سرشناس ملی مدنی آزربایجانی از امروز دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹٨ در اعتراض به خودداری زندان از تحویل اوراق پرونده‌  دست به اعتصاب غذا زده است.

 آقای لسانی که از ۲۵ دی‌ماه ۹۷ در زندان مرکزی اردبیل محبوس است دو روز پیش در تماس تلفنی به نزدیکان خود اعلام کرده بود: “در صورتی که مسئولان زندان خلاصه‌ای از پرونده‌ او را که توسط وکیلش برای آمادگی وی جهت دفاع در دادگاهِ پیش رو تهیه و به دفترخانه زندان مرکزی اردبیل تحویل داده‌شده، به او ندهند، از روز دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۹٨ دست به اعتصاب غذا خواهد زد”

نحوه دستگیری ، اظهارات بازجویان در زمان بازجویی و عدم موافقت با آزادی موقت لسانی گمانه‌زنی‌ها در رابطه با اینکه دستگاه قضایی با فشار نهادهای امنیتی قصد دارد برای عباس لسانی با طرح اتهامات جدید حکم سنگینی صادر کند را قوت بخشیده است.

عباس لسانی از پیشروان نافرمانی مدنی در این کشور بشمار آمده که به جهت فعالیتهای خود بارها دستگیر، شکنجه، تبعید و متحمل حبس‌های طولانی مدت شده است.

دوباره امتحان کنید

اسرائیل برای جنگ اخیر با ایران پایگاه مخفی در عراق ایجاد کرده بود

گادتب: روزنامهٔ وال‌ استریت جورنال در گزارشی اختصاصی نوشت اسرائیل پیش از جنگ اخیر با …

تهدیدهای تروریستی سپاه پاسداران؛ از تهدید نفتی تا اخاذی دیجیتال

گادتب: رسانه‌های وابسته به سپاه پاسداران در روزهای اخیر کوشیده‌اند مفهوم فشار در تنگه هرمز …

دیدگاهتان را بنویسید