چهارشنبه , سپتامبر 30 2026
azfa
تازه ها

برگزاری پنجاه و یکمین المپیک ارامنه را در تهران توسط رژیم نژادپرست فارس

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، پنجاه و یکمین دوره بازی‌های المپیک ارامنه ایران جمعه شب با حضور محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ورزشگاه آرارات تهران آغاز شد.!!!

ارامنه چند هزار نفره در مملکت اسلامی ایران بمانند برعکس سایر ملت های تحت ستم در جغرافیای ایران نام آزاد و بانفوذ هستند, هم به زبان مادریشان تحصیل میکنند هم بی حجاب در انظار عمومی ظاهر میشوند و هم از طریق حکومت جمهوری اسلامی از آنها استقبال میشود,در حقیقت ارامنه ولی نعمتان عده ای در ایران هستند که با لابی قدرتی که دارند حتی میتوانند قره باغ مسلمان نشین را هم از نظر شرعی و عرفی اسلامی ایرانی صاحب شوند!!!!

حال سوال اینست که اگر جمهوری اسلامی به قومیت ها احترام قائل هست چرا این احترام برای دیگر مذاهب نیست!!!

یا چرا برای دیگر قوم های داخل ایران چنین احترامی نیست مانند زبان و لباس و فرهنگ تورکها و لر و عرب و بلوچ؟! این تناقضاتی که میبینیم فقط یک چیز را میرساند,جمهوری اسلامی فقط به نام اسلام کارهای خود را پیش میبرد وگرنه اسلامی درکار نیست زیرا در قوانین اسلام یک مسلمان نمیتواند زیر بیرق ارمنی باشد و ناموسش را به دست ارامنه تطهیر نمایید ولی دولتمردان حکومت به ظاهر اسلامی نوامیسشان را به دست ارامنه تطهیر میکنند.

پس یک جای کار ایراد اساسی دارد نطفه اینان با حرام بسته شده و شیطان در آن دخالت داشته ….. البته روی سخنمان با فارس زبانانی هست که این چیزها را نمیبینند وگرنه ما صد سال است که از وقایع جلیلوق میگوییم و از خیانت ها و آدم کشی های سیمیتکو تا جنایات داشناک ها را بر همگان آشکار ساخته ایم.

دوباره امتحان کنید

ترکیه اولین کشور ناتو با موشک بالستیک هایپرسونیک

گادتب: انتظار می‌رود موشک «تایفون بلوک-۴» به‌زودی به زرادخانه نیروهای مسلح ترکیه اضافه شود. با …

ترامپ: جمهوری اسلامی در وضعیت بسیار بدی است و سرانجام تسلیم خواهد شد

گادتب: دونالد ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره احتمال تسلیم جمهوری اسلامی گفت هنوز نمی‌داند …

دیدگاهتان را بنویسید