دوشنبه , سپتامبر 28 2026
azfa
تازه ها

تجمع در حمایت از تروریسم با تشویق و سازماندهی دولت نژادپرست ایران – ویدئو

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، رژیم نژادپرست فارس با سازماندهی و تشویق تجمعاتی در حمایت از تروریسم عملاً حمایت خود را از تروریسم و کودک کشی به اثبات می رساند.

با سازماندهی و تشویق ایران در حمایت از تروریسم عناصر هوادار تروریسم کورد در شهرستان خانا تجمع و شعارهایی علیه دولت ترکیه سردادند.

بعد از حمله ارتش تورکیه به مرزهای شمالی سوریه و نبرد با گروهکهای تروریستی کورد موجی از نفرت پراکنی از جانب رسانه های حکومتی ایران علیه کشور ترکیه به راه افتاده است.

سوال اینجاست چرا فعالین ملی و مدنی آزربایجان برای درخواستهای انسانی خود من جمله تحصیل به زبان مادری به زندانهای طویل المدت محکوم میشوند اما حاکمیت ایران با هواداران تروریسم کاری ندارد و آنها را علیه مبارزه با تروریسم به اعتراض تشویق و سازماندهی می نماید؟؟؟

دوباره امتحان کنید

فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه: حکومت ایران تنها «به یک نخ بند است»

گادتب: مورگان اورتاگوس، فرستاده پیشین آمریکا در امور خاورمیانه، گفت حکومت ایران تنها «به یک …

مذاکرات روز دوشنبه بین ایران و آمریکا لغو شد

​گادتب:  رسانه سی‌بی‌اس اعلام کرد که مذاکرات ایران و آمریکا در روز دوشنبه لغو شد. …

دیدگاهتان را بنویسید