چهارشنبه , سپتامبر 30 2026
azfa

انتقال حجت مختارزاده (آراز) از اداره اطلاعات به زندان مرکزی تبریز

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، بنا بر گزارشات رسیده، فعال ملی آزربایجان جنوبی جناب آقای حجت مختارزاده ( آراز) روز شنبه به مورخ ۹ آذر ماه ۱۳۹۸ از اداره اطلاعات تبریز به زندان مرکزی این شهر انتقال داده شده و هیچ وثیقه‌ و سندی برای آزادی وی صادر نشده است.

شایان ذکر است که حجت مختار زاده در مورخ ۲۶ آبانماه ۱۳۹۸ توسط نیروهای امنیتی و اطلاعاتی شهرستان تبریز بدون نشان دادن هیچ حکمی از محل کارش ربوده شد.

خاطرنشان میکنیم که حجت مختارزاده ( آراز) از فعالین ملی آزربایجان جنوبی می باشد که سابقه دستگیری در سالهای پیش  را نیز دارد.

فعال نامبرده یک بار در سال ۱۳۹۰ در تهران، در جریان مسابقه فوتبال بین تیمهای تیراختور استقلال دستگیر شد.  یک بار دیگر هم در فروردین سال ۱۳۹۰ در اعتراض به خشکاندن دریاچه اورمیه از طرف حکومت ایران در تبریز دستگیر شده بود که پس از تحمل ۹۰ روز حبس، از زندان مرکزی تبریز آزاد شد.

دوباره امتحان کنید

محمد خلیلی، شاعر و نویسنده آذربایجانی اهل همدان درگذشت

گادتب: محمد خلیلی، شاعر، داستان‌نویس، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران، پنجم مهرماه پس از …

چهارمین روز اعتراض کارگران هپکو؛ راهپیمایی به سوی استانداری در اعتراض به توقف تولید و حقوق معوق- ویدئو

گادتب: اعتراضات کارگران شرکت هپکو اراک روز چهارشنبه وارد چهارمین روز شد. کارگران پس از …

دیدگاهتان را بنویسید