دوشنبه , آوریل 27 2026
azfa
تازه ها

صدور قرار یک میلیارد و پانصد میلیون ریالی برای آزادی موقت علی ابراهیمی فعال ملی آزربایجانی

گادتب: به گزارش مرکز خبر گادتب، علی ابراهیمی فعال ملی آزربایجانی که در تاریخ ۲۸ آبان در جریان اعتراضات به گرانی بنزین توسط نیروهای امنیتی رژیم ایران  بازداشت و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده در تاریخ ۲۳ آذر توسط بازپرس شعبه مربوطه قرار یک میلیارد و پانصد میلیون ریالی برای آزادی ایشان را صادر کرد.

فعال ملی آزربایجانی آقای علی ابراهیمی ساکن تهران شهر نسیم شهر (اکبر آباد) در تاریخ ۲۸ آبان ماه سال ۱۳۹۸ توسط نیروهای امنیتی و سرکوبگر رژیم غاصب ایران بازداشت و سپس به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شده بود.

قابل ذکر است که؛ هر گاه اعتراض یا فراخوانی علیه حکومت ایران انجام می‌گیرد، رژیم از ترس برنامه تجمعات برنامه ریزی شده قبلی و کنترل اوضاع توسط فعالین ملی مدنی، اولین اقدام دستگیری افراد شناخته شده میباشد. بعد از آن یورش به منازل و محل کار آشنایان این فعالان که ترسی در جامعه ایجاد کنند که مانع تجمع مردم شوند.

دوباره امتحان کنید

ترامپ: «مخالفان در رژیم جمهوری اسلامی را تقریباً نابود کرده‌ایم و در صورت لزوم، خیلی سریع باقی‌مانده آن‌ها را هم از بین خواهیم برد»؛ حمله تند به ناتو

گادتب: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهاراتی جنجالی در گفت‌وگو با شبکه فاکس‌نیوز، با …

بازی جدید رژیم ایران؛ برنامه هسته ای بعداً مذاکره شود

گادتب: به گزارش آکسیوس، به نقل از یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع، جمهوری …

دیدگاهتان را بنویسید